2777
2789
عنوان

پارتنرم میگه بیام خونتون باهم غذا بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم میشه دلیلشو بگی

خوب عزیز من ، وقتی دختر و پسر باهم تنها قرار میگیرن اتفاقاتی میفته، و تو نمیتونی جلوی خودت و اونو بگیری ..میل و وسوسه و برانگیختگی فیزیولوژیکی وقتی اتفاق بیفته نمیشه جلوش گرفت. 

و اصلا جدای ازین، خونه نیارش

معلومه که نه

پسرا رو نمیشناسی ... تاکید می کنم به هیچ وجه اعتماد نکن . چون پسرا اعتمادی بهشون نیست

یادت باشه .‌ نگی نگفتن 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

فقط زنبابم سر بسته در جریانه و نظارت میکنه رو‌کارام ولی اگه بدونه میخام بیارمش خونمون پارم میکنه

خوبه که حالا میدونه 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ببین این واقعا بستگی به طرف مقابل داره من تو دوستی رابطه داشتیم سفر رفتیم و‌‌‌...و آخرم ازدواج کردیم من نمیگم کار من درست یا غلط ولی این حرفا که میگن بری دیگه اون رابطه تموم دیگه برای ازدواج نمی‌خواد و....اینا فقط به خود طرف مقابل ربط داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

فقط زنبابم سر بسته در جریانه و نظارت میکنه رو‌کارام ولی اگه بدونه میخام بیارمش خونمون پارم میکنه

نکن آبرو به مویی بنده

وزندگی بدون آبروبی معنیه

بعدم همین آقا برفرض بشه شوهرت یه روزمیزنه توسرت که منو راه دادی خونتون

یکم براخودت ارزش قائل باش وعزت نفس داشته باش گلم

وخدایی که بشددددت کافیست❣