خانمخونم مدیر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 عنوان همین الان کجایی در چه حالی😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 60 پست چیکارا میکنین در چه حالین من در حال دوخت ودوز هواو پاییزی شده حسابی حیف که ماشین ندارم برم دور بزنم😔 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 1404/07/03 | 16:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 زیر پتو کنار مادرم خوابیدم 🥹🥹🥹🥹 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
niayesh_mio عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 2232 از خواب بیدار شدم تخم مرغ با پنیر سرخ کردم دارم میخورم😂😂 مسموم نشم صلوات😐 مغزم: جوری که باهات رفتار میکنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8933 ایرونیش بهتره ایرونی؟؟؟ همش همینو میگن تو پویا ننه ی قاچاقچی ایران😂😂😂 هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 خونه نشستم منتظرم دوستپسرم از سرکار بیاد باهاش بحرفم ،بعدشم شب با خانواده عروسی دعوتیم به به عروسی بهت خوش بگذره😍 من اگه شب عروسی دعوت بشم از الان دارم سر خاب سفید آب میزنم😂 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 چیشد خدا مامانتو حفظ کنه آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
دخیـترک عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 2876 آبلیمویی چیزی بخور برم انجام بدم یه روز کممیخورم ی روز زیاد نمیدونم چیکار کنم اشتهام کم شه
شهرزاد،قصه،ها عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 2231 ننه ی قاچاقچی ایران😂😂😂 خخ ایرونیش بهتره ایرونییییی باریتم پویا بخون بس ک دخترم پویا نگا میکنه تومغزمه دخترباس تودل بروباشه😜
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 از خواب بیدار شدم تخم مرغ با پنیر سرخ کردم دارم میخورم😂😂 مسموم نشم صلوات😐 الان بیدار شدی از صبح؟؟؟ یا نه خواب بعد از ظهرته آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
بجنوردد عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 4318 خدا مامانتو حفظ کنه همش خوابه اومد باز کنار من خوابید رو منم پتوشو کشید
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2110 نشستم خودخوری میکنمحالم بده... آخه چرا چیشده ؟ آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏