2777
2789
عنوان

12 سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
قبول کن دختر مثل ما نباش توی سن ۳۰سالگی بی شوهر موندیمچه همه میان زیر ۲۰ سال دختر میگیرن چخبره

چرا اخه خانومی؟ 

الان کارتم ک داری

من بخوام تو این سن ازدواج کنم تهش باید برم فرهنگیان چون بخوام حقوق بخونم باید برم کلا تو تهران زندگی کنم ک واسه اون مقدور نیست

چرا اخه خانومی؟ الان کارتم ک داریمن بخوام تو این سن ازدواج کنم تهش باید برم فرهنگیان چون بخوام حقوق ...

خوشکلم 

یک ۳۰ ساله فاقد تحصیل و کار هستم

الان سنگی نیست که بردارم بزنم توی سرم

نه از لحاظ جایگاه اجتماعی به جایی رسیدم 

نه در زندگی عاطفی 

نه هیچ چیزه دیگری 

منم میگم شوهر کیلو چنده و فلان درس و کار در اولویته

دیدم به این دوهم نرسیدم 

الان فقط یک بی‌مصرف هستم 

🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشکلم یک ۳۰ ساله فاقد تحصیل و کار هستمالان سنگی نیست که بردارم بزنم توی سرمنه از لحاظ جایگاه اجتماع ...

اینجوری نگو عزیزم اگه شرایطش رو داری شروع کن به درس خوندن باور کن دیر نیست اکثر هم کلاسی‌های من سی و پنج سال به بالا سن دارن و خیلی هم امیدوارن