2777
2789

یکسری محصولات به تازگی تست کردم که رو کیفیت پوستم تاثیر خوبی داشته باشه تو پست من اسم محصولات رو میگم علاوه بر اون روزی۱۲  تا لیوان آب میخوره پوستم به نظرم خیلی شفاف و عالی شده و میدونم حداقل ده سال جوون تر از سن واقعی ام هست چیزی که همه بهم میگن 

عکس پوستمو میزارم کمی آرایش دارم اما فیلتتر اینا نداره  

اسم محصولات هم به ترتیب میکم همه هم ایرانی هست به جز ابرسانم که کیلینیکه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم🦦

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

محصولات 

به ترتیب  یه شب سرم رتینول ویتالایربعدش ابرسان و مرطوب کننده دورچشم 

فردا می‌شورم سرم ویتامین سی پریم بعد ابرسان و بعد ضدافتاب 

باز فردا شب روشن کننده درمالیفت آبرسان مرطوب کننده 

فردا روز سرم ویتامین صدافتاب 

فرا شب دوباره لایه بردار اردن آبرسان مرطوب کنده دوباره فردا روز سرم  ویتامین سی ابرسان ضدافتاب 

روزی دوازده لیوان آب 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قشنگیخوبه پوستتچند سی سی ژل زدی بزای گونه؟

راستی خود ژل هم تاثیر داره رو زیبایی پوست 

آخرین بار پارسال هر طرف یک سی

اینقدر محصولات لایه بردار سرم پوست رو داغون میکنه نازک میکنه

برا من که داغون نشده پوستم خیلی خوب شده 

روزی 12 لیوان آب زیاده چکار داری میکنی با خودت

۸ تا۱۲ لیوان آب مجاز هست