2777
2789
عنوان

پسری که شبا غیبش میزنه یعنی متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طرحی تا بوده شیفت بد می‌ره تو‌پاچش ، ولی رسمی و پیمانی بهتره، مثلا‌‌چه فیلدی؟

آخه بعدشم فکر نکنم بهشت باشه فقط یکم و چنددرجه بهتر میشه

فیلدهای کاری کاملا جدا از بیمارستان مثلا رنگ مو و میکاپ و اینا😂

آخه بعدشم فکر نکنم بهشت باشه فقط یکم و چنددرجه بهتر میشهفیلدهای کاری کاملا جدا از بیمارستان مثلا رنگ ...

توروخدا اگه دنبال این شغلت هستین الان انصراف بدین ...حیف نیست اینهمه برونر و فارماکولوژی و روان و....بخونین آخرش آرایشگری...گرچه بقول معروف تو پیمانی و رسمی شدن هم....برامون ولی حرفه پرستاری با آرایشگری قابل قیاس نیس

توروخدا اگه دنبال این شغلت هستین الان انصراف بدین ...حیف نیست اینهمه برونر و فارماکولوژی و روان و... ...

اینکه عمرم رو تو چیزی که دوستش ندارم بذارم خیلی حیف تره

من اگه به مدرک نیازی نداشتم همین طرحم نمیرفتم

باز برای شما که آقایید خوبه و ارزش ادامه داره

ولی برای خانما نه به دلایل ریاد

مثلا به شخصه واقعا دوست دارم اگه روزی بچه داشته باشم بتونم وقت زیاد براش بذارم

میتونم بپرسم چ‌بخشی کارمیکنین؟

ببخشید چون اینجا سن و شهر گفتم و راجب داداشم تاپیک زدم چند بار میترسم دیگه اینو بگم یه وقت آشنا ببینه کاربریمو بشناسه

ولی مشکل از بخش فکر نکنم باشه

چون من اصلا مدت زیادیم نیست سرکار میرم از همون دانشجویی علاقه نداشتم