2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث میشه زایمان راحتتری داشته باشی .بعد پزشکت تجویز کرده .پس مطمعنا عالیه

مرسی از راهنماییت عزیزم خیر ببینی

من اول رفتم پیش یه دکتری که ۳۸ هفته بارداریم زیر نظرش بودم  گفت واژینال استفاده کنم 

ولی چون میخواستم یه دکتر دیگه زایمانمو انجام بده رفتم برام نوشت اومدم پس که بهم بگه چطوری مصرف کنم رفته بود منشیش گفت یکی بعد صبحانه بخور یکی شب با سرنگ بریز تو واژن 

الا نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا 

۳۸ هفته و ۵ روزمه زایمان اولمه طبیعیم هستم

مرسی از راهنماییت عزیزم خیر ببینیمن اول رفتم پیش یه دکتری که ۳۸ هفته بارداریم زیر نظرش بودم گفت واژ ...

واژینال استفاده کن .

استفاده هم نکنی عیب نداره ولی دهانه رحمت تو روند زایمان دیر باز میشه و کلی باید درد بکشی 

لطفا لایک نکنید .

واژینال استفاده کن .استفاده هم نکنی عیب نداره ولی دهانه رحمت تو روند زایمان دیر باز میشه و کلی باید ...

دکترم گفت به زور ۱ سانت باز شده 

کمی درد داره دل و کمرم و ترشح زیاد دارم 

تهوعم دارم این قرص میتونه کمک کنه زودتر دهانه رحمم باز شه؟

راستی دکتر خودم گفت کمی التهاب دارم و میترونیتازول برام نوشت ولی نگرفتمش

بعد دکتری که میخواد زایمانم کنه ازمایش ادرار ازم خواست و بعد بررسی گفت کمی عقونت دارم ولی قرص ننوشت واسم 

الا بخورم یا ن

دکترم گفت به زور ۱ سانت باز شده کمی درد داره دل و کمرم و ترشح زیاد دارم تهوعم دارم این قرص میتونه کم ...

صدرصد شک نکن که فوق العاده است .

ورزش ها رو هم انجام بده .

من دلم میگه شما زایمان راحت و خوبی دارید

لطفا لایک نکنید .

راستی دکتر خودم گفت کمی التهاب دارم و میترونیتازول برام نوشت ولی نگرفتمشبعد دکتری که میخواد زایمانم ...

همیشه حرف اول رو تجویز پزشک میزنه .

اما همین گل مغربی التهاب و عفونت رو هم کم میکنه

لطفا لایک نکنید .