2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم😒

191 بازدید | 13 پست

دیگه زمان واریز حقوق شوهرمو می‌دونه🤣 چند روز پیش پیام داده بود قسط  وانمود ندادم رفتم خرج کردم پولشو بدی یک شماره شبا هم فرستاده بود  

خستم کرده از بس کنده ازمون فایده این ندارع شوهرم خره بهش میده ولی من ناراضیم 

چون پس نمی‌ده بهمون  از زمانی که یادم میاد همه پیامش اینه پول بر اینقدر بزن  

شوهر داره ها خودشم معلمه خبر مرگش ولی وصله به کارت داداشش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرت قبل از وام به خواهرش گفته که هر وقت گیر کردی بهم بگو ؟؟؟ 

چون دیدم مثلا برادر به خواهرش گفته وام بگیر تو قسط ها من کمک میکنم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

برای من برعکس بود زن داداشم و داداشم مدام آویزون بودن که من و همسرم ضامن بشیم یا پول بهشون بدیم البته بیشتر مواقع قرض می گرفتن ولی وقتی  پس می  دادن که دیگه ارزشی نداشت 

الان بیشتر از دو ساله نمی بینمشون. باهاشون قطع رابطه کردم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
یبار بهش کنایه بزن بگو همه پیامات درمورد قرض گرفتنه😁اینسری برای چی میخواست پولو؟

دلم میخواد بگم چون من خودم این سری یک کرم میخواستم بخرم گفت یک ملیون شوهرم گفت ندارم چون اون پول آخر ماهو داده بود به خواهرش 

عزیزم همسرت قبل از وام به خواهرش گفته که هر وقت گیر کردی بهم بگو ؟؟؟ چون دیدم مثلا برادر به خواهرش گ ...

نه  نگفته   مثلا اینجوریه سلام علی جون داداش جان 5بزن برام گیرم همی الان دیگه نمی‌رسه نداری یا نه مستقیم شماره کارت میده اخرش

برای من برعکس بود زن داداشم و داداشم مدام آویزون بودن که من و همسرم ضامن بشیم یا پول بهشون بدیم البت ...

کاش منم قطع ارتباط کنم باهاشون  و بشه خوشبختانه بخاطر کشیدن بی‌محل چک بهش چک نمیدن  دیگه از این خیالم راحته   ولی باز خواهرش