2777
2789
شب تو یکی از تاپیکام پیام بذار اسم خودتو بگو خواهرم میگم برات مجانی تار وت باز کنه

منم بزارم؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خودم کتاباشو دارم

خدا لعنتت کنه 

خیلیا اون دنیا سر پل صراط میگیرنت 

تو هنوز بچه ای که فک میکنی این کارا لازمه و بقیه نمیفهن

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

چجوری باطل کنیم؟

بر هر دعا یه دعای خاص بر باطل کردنش داره و هر کدومم یه شکلی عمل می‌کنه یکیو باید بندازی تو آب یکیو بسوزونی یکیو خاک کنی تا باطل بشه باورتون میشه خیلی جزییات داره انگار داری درس میخونی یه اصول خاص دارند

نداره من خیلی پول ب باد دادم تو این راه

منم دنبال آدم سالم وراستگوم واقعابلدباشه باط ل کنه

شما حضوری رفتی؟چقد هزینه کردی؟ اصن تغییری ایجادنشد؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بر هر دعا یه دعای خاص بر باطل کردنش داره و هر کدومم یه شکلی عمل می‌کنه یکیو باید بندازی تو آب یکیو ب ...

یکیو تو ماشین بابام پیدا کردیم سوزوندیم پارسال ولی میدونم که بازم هست حتما باید کاغذ باشه؟ جور دیگه امکان نداره؟

خدا لعنتت کنه خیلیا اون دنیا سر پل صراط میگیرنت تو هنوز بچه ای که فک میکنی این کارا لازمه و بقیه نمی ...

اصلا همچین چیزی نیست هم میشه باهاش کار خوب کرد هم میشه کار بد کرد مثل پوله هم میتونی باهاش خوش بگذرونی خوشحال باشی هم میتونی بری مواد بخری خودتو بدبخت کنی.

من چندساله دارم تو چرا حرص میخوری هرمیون تو گور خودش میخوابونن

بر هر دعا یه دعای خاص بر باطل کردنش داره و هر کدومم یه شکلی عمل می‌کنه یکیو باید بندازی تو آب یکیو ب ...

ایناگفتی بایدکاغذشوپیداکنی بندازی

نبودچکاربایدکرد؟

عالمشوسراغ داری؟

چجوریه اینچیزایی که گفتی؟

ببین اثراتش موقتی ولی کاربردیه 

هر جا میری حرز رو با خودت نگه دار بعضی مغازه ها میفروشن 

تربتم تو خونت باشه

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

یکیو تو ماشین بابام پیدا کردیم سوزوندیم پارسال ولی میدونم که بازم هست حتما باید کاغذ باشه؟ جور دیگه ...

چرا بابا رو آب میخونن جلو در میریزن یا میرن یه جا خاک میکنن باید سرکتاب باز کنه بابات

خدا لعنتت کنه خیلیا اون دنیا سر پل صراط میگیرنت تو هنوز بچه ای که فک میکنی این کارا لازمه و بقیه نمی ...

درضمن خودت لعنت بشی خداروشکر دست تو همچین چیزایی نیست وگرنه معلوم نیست چه کارایی ازت بر نیومد تو آب نمیبینی