2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همچین چیزی نیست هم میشه باهاش کار خوب کرد هم میشه کار بد کرد مثل پوله هم میتونی باهاش خوش بگذرو ...

حالا یکم توضیح بده چه کار خوبی باهاش میکنن؟؟ 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

درضمن خودت لعنت بشی خداروشکر دست تو همچین چیزایی نیست وگرنه معلوم نیست چه کارایی ازت بر نیومد تو آب ...

آهاااااا 

بعد تو منو ندیده و نشناخته چرا قضاوت میکنی خانم کار بلد!؟؟ 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

من بر تو توضیح نمیدم هنوز جنبه این بحثارو نداری

بگو بلد نیستم و کلا سر بقیه میزارم 

در ضمن ریپلای نکن تو تاپیک خودت بیام جوابتو بدم تاپیکای بقیه رو با این حرفا پر نکن

متافیزیک واقعیه 

علوم غریبه واقعیه 

برای استفاده از این انرژی‌ها دو راه هست 

نماز و دعاهایی که اهل بیت گفتن و بهمون رسیده که راه خداست

دعا نویسی و جادو جمبل که استفاده از انرژی اجنه است و درواقع جادوی سیاهه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

برای بودن که هست اما نه هرکسی الان فالگیر و رمال ریخته و همه بی تاثیررر

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ایناگفتی بایدکاغذشوپیداکنی بندازینبودچکاربایدکرد؟عالمشوسراغ داری؟

کاغذش باشه خیلی بهتره چون. نوشته د عا برای چی بوده و برای کی بوده نبود سرکتاب باز میکنی اونجا هم تا حدودی می‌نویسه و میگه اگه دعا شده باشی، دو یا سه تا دعا هست برای باطل سحر می‌نویسی و به اصولش عمل میکنی.عالم نه ولی کتابهایی که میگم ماله پدرپدربزرگمه که خان بوده ازتون رسیده و من گرفتم و خوندمش کامل 

اگه خواستی بهت کمک میکنم