2777
2789
منم دنبال آدم سالم وراستگوم واقعابلدباشه باط ل کنهشما حضوری رفتی؟چقد هزینه کردی؟ اصن تغییری ایجادنشد ...

من بابابزرگم هس ولی حضوری کار میکنه 

و خدایی ک به شدت کافیست🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابابزرگم هس ولی حضوری کار میکنه

کدوم شهریا استانی؟

خودت شاهد بودی مثلاچه مشکلاتی حل کرده؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

حالا انقدر خودتو تعریف نکن من اینجام عزیزم جلو بقیه حرف می‌زنیم چیز پنهانی نیست

اگه چیز پنهانی نیست پس چرا تو تاپیکای خودت نمیای!؟😄 

نه آخه میترسی یکی تاپیکتو ببینه اونجا آبروت بره😂 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

اره

من خیلی کردا رو دوست دارم حرفشون حرفه❤

ان شاءالله مشکلتون هم حل میشه🤍🦋⚘

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

اگه چیز پنهانی نیست پس چرا تو تاپیکای خودت نمیای!؟😄 نه آخه میترسی یکی تاپیکتو ببینه اونجا آبروت بره ...

خوبی؟میگی بیا تو تاپیکای من حرف بزن دعوا کنیم بعد الان اینو میگی بخدا تو حوصله سررفته خوشت میاد بحث کنی

چیو عزیزم

راجب اینکه همه علوم غریبه تو اشکال مختلف یعنی روش های مختلف جواب میده یا اصولا فرق بکنه بازم جوابه؟! هر جا دعانویسی فرق میکنه همشون عین هم نیستن...؟ بعد از کجا معلوم واقعیه و گناه نیستش تو قرآن اومده که گناه هست؟ (محض کنجکاوی میپرسم) 

راجب اینکه همه علوم غریبه تو اشکال مختلف یعنی روش های مختلف جواب میده یا اصولا فرق بکنه بازم جوابه؟! ...

سوالتون دوست داشتم خودمم همینارو تو ذهنم داشت قبل اینکه کتابت و بخونم.ببین اصولی داره نگم برات مثلاً اول کتاب ننوشته بود قواعد مثلاً برای جلب محبت صبح ساعت 4 یا ظهر ساعت1 یا شب ساعت ۸ فقط تو این سه ساعت می‌تونستی بنویسی که جواب بگیری اونم چطوری رو به شرق باشی یا غرب باشی چطوری نشسته باشی چه عودی دورت روشن کنی که خواسته تا جذب بشه بعد بنویسی با چه قلمی تو چه برگه ای بنویسی بر کسی که می‌نویسی عنصرشو پیداکنی که آب یا آتشه یا....اصولش خیلی کاملتر و با جزییات تره.

نوشته مثلا بر جدایی زن و شوهر بنویسی گناهه عواقبش با خودته چون به زندگی خودت یا عزیزانت برمیگرده بر چه کسایی انجام بدی گناهه کامل نوشته.من محض سرگرمی انجام دادم ولی واقعا نتیجه داد برام حالا نمی‌خوام بگم بر چه کاری ولی واقعیه 

سوالتون دوست داشتم خودمم همینارو تو ذهنم داشت قبل اینکه کتابت و بخونم.ببین اصولی داره نگم برات مثلاً ...

منظورم این بود که هر کشوری ی علوم غریبه داره قواعد باید متفاوت باشه دیگه درسته؟ خب اونها هم جواب میدن؟ بعد از کجا میفهمی این کتابی که توی دستته قواعد درسته و اشتباه اطلاعات نده شاید ی کتاب دیگه درست باشه؟ 

آره هر کدوم قواعد خودشونو دارن قواعدش به عقل من منطقی میاد

بعد سوال آخرم اینکه فکر نمیکنی ممکنه همونایی هم که نوشته گناه نیست گناه باشه اون موقع خب چیکار میکنی اوه گناه باشه؟ اصلا از کجا میشه تشخیص داد گناهه؟