2777
2789
عنوان

نامزدم خونه نداره نگرانم

400 بازدید | 27 پست

خانوادش تو خواستگاری گفتن که خونمونو میکوبیم ۳ طبقه میسازیم یکیشو میدیم نمیدونم فلان کار میکنیم الان اصلا هیچ خبری نیست یک سال و‌نیم که گذشته

مامانبزرگش یه واحد دارن خیلی بزرگه اما خیلی کهنه ساخت هست مثلا توحیاطش سرویس هست ولی دور و بر دیوارا کلا سیاه و ترک

یه خوابه وسط خونه هم ستون داره😑همچنین وسط پذیرایی یه جای خالی بوده کمد دیواری زدن میگن اجاره بشینین اونجا 

ولی نمیرسن به خونه عاقلانه اس ما یکم خرج اونجا کنیم؟ چون اجاره بیرون خیلی گرون تره(در ها جداست و دخالت کمترم هست ولی از راه پله به دو طبقه راه هست)

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دختری که اول زندگی درکت کنه و با سختی این مملکت کنارت بشینه لیاقت داره تو کاخ آینده باهات باشه

ممنون از اینکه درکش میکنید 

حتی با استرس 

آلان اوضاع جوری نیست پسر یه خونه بخره تو سعادت آباد 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون خرج کنید بشینیدولی از خانواده شوهرت انتطار خونه نداشته باشحرف باده هواس

خونه خودشونم داغونه مطمئنم ما که عروسی کردیم میسازن انقد که....

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دختری که اول زندگی درکت کنه و با سختی این مملکت کنارت بشینه لیاقت داره تو کاخ آینده باهات باشهممنون ...

منم انتظار ندارم تو سعادت اباد بخره اصلا جا و متراژش ژیاد واسم مهم نیست فقط برام مهم اینه تمیز باشه برای یه عروس :) الان اون خونه امقد بزرگه نن اصلا نمیدونم چجوری بچینم یا چیکار کنم اصلا

منم انتظار ندارم تو سعادت اباد بخره اصلا جا و متراژش ژیاد واسم مهم نیست فقط برام مهم اینه تمیز باشه ...

عیب ندارع قابل باز سازی هست 

رفیق من اینجور خونه ای که میگید گیرش اومد

بین ۱۰۰ الی ۱۵۰ بازسازیش کرد درست شد

نگران نباشید. 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

خب ساختن کار یک روز دو روز نیستتا بسازن تموم بشه طول میکشه هروقت تموم شد شما برید واحد خودتون

فک میکنی اون موقع میدن؟ اون موقع میدن ب داداشش نه ما

حالا الان کی خونه داره اول زندگی عزیزم ناراحت نباش برین مستاجری تا درست شه

😕😓

تجربه ثابت کرده به وعده های خواستگاری توجه نکنید.حالا شما که دیگه عقد کردی اگا شوهرت اخلاقش خوبه کنار بیا ان شالله بعدا خونه خوب میگیری

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

به منم شیش ماه قبل از عروسیم گفتن خونه میسازیم و فلان الان شیش ساله عروسی کردم خونه نساختن به امید اینجور افراد نشین الانم خونه ساختن کار حضرت فیله با این گرونیا

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421