2777
2789
عنوان

🥳🎀Happy birthday to me

114 بازدید | 7 پست

۱۵ سال ..

یه عدد که پشتش قصه های زیادی نشسته ..

قصه هایی از رشد ، از یادگیری ، و از مسیری که قدم به قدم خودم ساختمش 🥲

تو این سفر ، گاهی خلوت خودم رو ترجیح دادم تا صدای درونم رو بهتر بشنوم ؛ گاهی هم حضور آدم های اطرافم ، چراغ راه زندگیم شدن ‌...

هر تجربه ای ، یه برگ تازه به دفتر زندگیم اضافه کرده 🙂🍭

بعضی برگ ها پر از رنگ های شاد و روشن بودن ؛ بعضی ها هم با رگه هایی از چالش .. 

ولی همشون من رو به نقطه ای که امروز هستم ، هدایت کردن 🫠🌻

نقطه ای که با کوله باری از خاطرات و تجربه ها ، به آینده نگاه میکنم 😌💅🏻

امروز تولدمه ، ۱۵ سالگی 🥲

حس میکنم یه نقطه عطف مهمه ..

انگار آماده ام تا فصل جدیدی رو شروع کنم . فصلی که پر از کشف توانایی های جدیده ، پر از رسیدن به اون آرزو هایی که مدت هاست تو دلم پروروندم🤭

میدونم که مسیر پیشِ رو آسون نیست 🫠

ولی با یه عالمه امید و تکیه بر مسیری که تا اینجا اومدم ، آماده ام که بهترینِ خودم باشم و به خواسته هام برسم 🥲😌

به آینده ای که منتظرمه ، سلام ..🥲🦄

اگر نکته ای یا نصیحتی دارید ، خوشحال میشم بشنوم ✨️

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک

مرسی خوشگلم 🥲

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

تولدت مبارک عزیزم🎉🎉🎊🎊

ممنونم قشنگم🥲

تولدت مبارک موفق باشی

مرسی قشنگم 🥲

تولدت مبارک🤍

ممنونم عزیزم 🥲