2777
2789
عنوان

🥳🎀Happy birthday to me

193 بازدید | 7 پست

۱۵ سال ..

یه عدد که پشتش قصه های زیادی نشسته ..

قصه هایی از رشد ، از یادگیری ، و از مسیری که قدم به قدم خودم ساختمش 🥲

تو این سفر ، گاهی خلوت خودم رو ترجیح دادم تا صدای درونم رو بهتر بشنوم ؛ گاهی هم حضور آدم های اطرافم ، چراغ راه زندگیم شدن ‌...

هر تجربه ای ، یه برگ تازه به دفتر زندگیم اضافه کرده 🙂🍭

بعضی برگ ها پر از رنگ های شاد و روشن بودن ؛ بعضی ها هم با رگه هایی از چالش .. 

ولی همشون من رو به نقطه ای که امروز هستم ، هدایت کردن 🫠🌻

نقطه ای که با کوله باری از خاطرات و تجربه ها ، به آینده نگاه میکنم 😌💅🏻

امروز تولدمه ، ۱۵ سالگی 🥲

حس میکنم یه نقطه عطف مهمه ..

انگار آماده ام تا فصل جدیدی رو شروع کنم . فصلی که پر از کشف توانایی های جدیده ، پر از رسیدن به اون آرزو هایی که مدت هاست تو دلم پروروندم🤭

میدونم که مسیر پیشِ رو آسون نیست 🫠

ولی با یه عالمه امید و تکیه بر مسیری که تا اینجا اومدم ، آماده ام که بهترینِ خودم باشم و به خواسته هام برسم 🥲😌

به آینده ای که منتظرمه ، سلام ..🥲🦄

اگر نکته ای یا نصیحتی دارید ، خوشحال میشم بشنوم ✨️

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارک

مرسی خوشگلم 🥲

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

تولدت مبارک عزیزم🎉🎉🎊🎊

ممنونم قشنگم🥲

تولدت مبارک موفق باشی

مرسی قشنگم 🥲

تولدت مبارک🤍

ممنونم عزیزم 🥲