2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجایی ک فقط روغن ارگان و روغن نارگیل میگرفتن ب من گفتن قبل از حمام بزن 🤔😳

آرگان را بعد حموم میزنم چون چرب نمیکنه از عطاری نگرفتم 

اره قبلش اگه بزنی هم باید یک ساعت روغن بمونه به مو بعد حموم بری

روغن آرگان از کجا میخرید و چطوری میزنین میشه به منم بگید لطفا

ازداروخانه مارک سینره میگیرم فقط دقت کن روغن آرگان بگیر نه حاوی آگان اینا باهم فرق داره 

بگو روغن آرگان خالص میخوام 

بعدحمام وقتی موهاتو آبشوگرفتی وقتی یکم نم داشت یکم بریزکف دستت بعدبه ساقه موهات بمال

قنادخونگی🍰

من بعد حموم رو موی نمدار میزنم یکم چون موهامم فر هست حالت میده

موهای من لخت هس فقط از بس ژل و اینا زدم جلو موهام وز شده گفتم بزنم از وزی دربیاد الان آرگان رو بعد از حموم بزنم 

گیچ شدم 😂

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من هر دفعه جوشانده رزماری با آب درست میکنم میزنم بدتر میریزه ریزش و کم پشتی وحشتناک دارم

اههههه مگه میشه😂😂  ببین رزماری برا مو خیلییی معروفه  عزیزدلم حتما برو دکتر شاید هورمونی ریزش موهات  ببین گل ختمی هم باهاش مخلوط کن ببین چ جور میشه  زینک هم بخور

من خودم قرص هیرویت پیشنهاد میکنم عااااالی قیمتشم مناسبه

تافت ژل مو اینا اصلاااااا نزززن

ازداروخانه مارک سینره میگیرم فقط دقت کن روغن آرگان بگیر نه حاوی آگان اینا باهم فرق داره بگو روغن آرگ ...

چ جالب نمیدونستم 

ممنون عزیزم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شما جوشانده رزماری میزنی نمیریزه من میزنم بدتر می ریزه

نه عزیزم نمیریزه شاید حساسیت میده موهات تو حموم اگه بریزه طبیعی اگه بعد حموم وقتی موهات خشک کردی بخوای شونه کنی بریزه یعنی حساسیت داری