2777
2789

چه رنگی بگیرم موهاش مالسفانه سفیدشده و سفیدی زیاده میخوام یه ترکیب رنگ بگیرم که هم سفیدیا بگیرن هم موندگاری و خوشرنگ باشه چه ترکیبی و چ رنگی بگیرم

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز تو اینستاداین رنگ7_58 رو یکی رو موی سفید گذاشت خیلی قهوه ای خوشرنگی شد.مارک مارال بود

منم میخوام رو موهای مامانم امتحان کنم.

من معمولا رو موهای مامانم دو صفر۸ میزلرم ترکیبی با بلوند دودی متوسط‌قشنگ میشه

امروز تو اینستاداین رنگ7_58 رو یکی رو موی سفید گذاشت خیلی قهوه ای خوشرنگی شد.مارک مارال بودمنم میخوا ...

متاسفانه من همیشه رفتم آرایشگاه اصلا خودم سر در نمیارم اینا که گفتی خوب میشه میشه کامل اسمشو با درصد اکسیدان بنویسی؟؟

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
متاسفانه من همیشه رفتم آرایشگاه اصلا خودم سر در نمیارم اینا که گفتی خوب میشه میشه کامل اسمشو با درصد ...

خیلی راحته.برلی یه رنگ ساده چرا پول ارایشگاه میدی؟

ببین من همیشه نصف رنگ دو صفر ۷ یا ۸ میزنم بعد نصف دیگه رنگ بلوند دودی متوسط اکسیدان ۶ درصد هم بسته به اندازه رنگی که استفاده میکنی بریز اگه نصف تیوپ رنگ ریختی نصف تیوپ هم اکسیدان بزن.تقریبا هم اندازه ی رنگت اکسیدان بریز.قشنگ قاطی کن و بزن به موها.یه فرچه و کاسه هم بخر خیلی خوبه.

من از مارک مارال استفاده میکنم.

رنگ خوبیه.

رنگ دو صفر که اولش نوستم رنگ سفیدی رو خوب پوشش میده.

بعد حدود ۴۰ تاد۴۵ دقیقه بمونه بعدش بشور.

نترس چند بار رنگ بزاری دیگه دستت میاد.

بعداز ریختن اکسیدان غلظتش باید مثل فرنی بشه