2777
2789
عنوان

خدا عروس بد نصیب کسی نکنه

158 بازدید | 4 پست

سلام چطورین یعنی خدا عروس بد نصیب گرگ بیابون نکنه ما ی زن اوردیم برای  داداشم سلیقه خودش بود ۵ سال از داداشم بزرگتر سابقه ازدواج ناموفق داشته ک حالا اینا از نظر ما نرمال ولی کاش اخلاق داشت کاش خوب بود من مامانم یک ماه قبل عقدشون فوت کردن همون بهتر ک اینو ندید هرچی احترامشو گذاشتیم هرچی محبت کردیم فایده نداره بعد عقد اومد کلا خونه بابام دوره نامزدی  منم راه دورم گفتم خداروشکر خوبه ب بابام کلی  سفارش کردم ده برابر من احترامشو بگیره چراغ خونه مادرم روشنه بعد فوتش اما تا عروسیشونو گرفتن عین مار پوست انداخت بع منو شوهرم وبابام گفت شما اومدین کادو عروسیمونو دزدیدین کادو کم دادین ما ۱۰ ملیون طلا خریدم و ۳ تومن شاباش کردم اخرش این شد دستمزدم بهم تهمت زد اخرشم بابام بهشون خونه و جهیزیه کامل و حلقه و نشونو و ۱۵۰ کیلو برنج و گوسفند کشت داد اخرش خونه ای ک داده بهشون مستاجر بود رفت مستاجره ناز میکنه خونه کوچیکه نمیخوامش  خونه رو رهن بدین ۲۰۰ ملیون دیگ پولم روش بزارید بدین من خونه رهن کنم از بابام فقط کند و تیغ زد کل جهیزیشم دوسه تا ظرف پلاستیکیه همه چیز سنگینارو بابام خریده تهش بابام عمل کرده دیسکشو پاره پارست ی روز درست حسابی بابامو نگع نداشتن با اینک فعلا تو ی خونن عمم رفت چندروز نگهداری کرد بابای مریضمو بیهوشی زده رودع هاش سفت شده دارع منفجر میشع یوبست داره همونطوری بدون اینک دکتر ببرنش ی تاکسی گرفتن ۱۲ ساعت راهو دارن میفرستن پیش من

منم نرفتم خونه بابام چونک جهیزیه ای ک بابام خریده تو اون خونست ترسیدم الکی بازم خدا نشناس بهم تهمت بدتر بزنه یا الکی بی ابروم کنه بابامو مجبوری فرستادن اینجا بابام تیکه تیکست بعد عمل قلبم داره در میاد نزاشت داداشمم مراقب بابام باشه از خدا میخوام سر خانوادش بیاد ک منی ک تازه یتیم شدم. انقد اذیت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.