2777
2789

چرا ترکوندین اون تایپک عاشقانه رو داشتم میخوندم😒

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود جریانش؟ 🥲💔

از بچگی عاشق پسر فامیلشون شده چند بار هم به هم پیام دادن و دیگه داشتم میخوندم ترکوندن. چقدر بعضیا......🤫🫢😤

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آره منم داشتم میخوندم چرا ترکید؟

نمیدونم😐

منم صفحه ۲۲ بودمکه پسر بهش گفته بود رل داری؟بعدش چیشد

من نرسیدم به اونجا. جایی بودم که گوشیش رو داده به پسره که براش چیزی نصب کنه

از بچگی عاشق پسر فامیلشون شده چند بار هم به هم پیام دادن و دیگه داشتم میخوندم ترکوندن. چقدر بعضیا... ...

🥲💔واااا چرا بقیه رو نمیترکونن😑یه موضوع جالب تو سایت باشه سریع میترکونن

nature 🏖️🍁lover