2777
2789

کی دیدین بیاد پایین ؟

دلم برا داداشم میسوزه 😔

جهیزیه شو کـــــــــامـــــــــل خریده ، ولی خب . . .

چه ازدواجی آخه 😔

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی دیدین بیاد پایین ؟دلم برا داداشم میسوزه 😔جهیزیه شو کـــــــــامـــــــــل خریده ، ولی خب . . .چه ...

دقیقا برادر منم همینه

خیلی غصشو میخورم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا برادر منم همینهخیلی غصشو میخورم

یکی شون ۳۰ ساله ست

یکی شون هم ۲۷

😔 دلم براشون کبابه 😔

اینجا یه خونه متوسط ، ۲۰۰ تومن رهنه با ۱۵ تومن کرایه

خونه متوسط ، نه اعیونی

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

یکی شون ۳۰ ساله ستیکی شون هم ۲۷😔 دلم براشون کبابه 😔اینجا یه خونه متوسط ، ۲۰۰ تومن رهنه با ۱۵ تومن ...

خدا عاقبت همه جوونا رو بخیر کنه انشالله

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کی دیدین بیاد پایین ؟دلم برا داداشم میسوزه 😔جهیزیه شو کـــــــــامـــــــــل خریده ، ولی خب . . .چه ...

اتفاقا اومده پایین ولی باز رفته بالا ..همین زمان جنگ ۶ تومن بود بعد شد این ..همیشه اینجور نیست که،قبل جنگم‌تا ۹ هم رفته بود شایدم بالاتر ،یادمه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

خدا عاقبت همه جوونا رو بخیر کنه انشالله

دیگه چه عاقبتی 😞

موهاشون سفید شد

جوونی شون تموم شد

عاقبتی نموند که

تموم شد رفت

هر کی ازدواج کرد و بچه دار شد که از پل گذشت

هر کی هم نتونست ، دیگه موند

دیگه چه عاقبتی 😞موهاشون سفید شدجوونی شون تموم شدعاقبتی نموند کهتموم شد رفتهر کی ازدواج کرد و بچه دا ...

سنی ندارن که چرا شما این همه ناامیدی خودم خیلی دیدم دکتر و استاد و هیئت علمی دانشگاه بوده بالای سی سال ازدواج کردن اگه درآمد داشته باشه و انتخابش درست باشه خوشبخت میشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اتفاقا اومده پایین ولی باز رفته بالا ..همین زمان جنگ ۶ تومن بود بعد شد این ..همیشه اینجور نیست که،قب ...

عزیزم خودت رو زدی به اون راه ؟؟؟

میلیونی میره بالا

صدی میاد پایین

سنی ندارن که چرا شما این همه ناامیدی خودم خیلی دیدم دکتر و استاد و هیئت علمی دانشگاه بوده بالای سی س ...

خب اونا شرایط شون خوبه ، دخترا براشون سر و دست میشکنن

داداشای من نه پدر ثروتمند دارن ، نه خونه دارن

فقط داشتن درآمد که کافی نیست

درامد یک سال شون فقط خرج حلقه ازدواج و مراسم نامزدی میشه

۹۹۵۰🤕کاش فقط طلا باشه همه چی افتضاحه خوراک پوشاک دارو دکتر هزاربرابر بدترهرسما داریم از نظر اقتصادی ...

یا خدااااا۹۹۵۰؟؟؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊