2777
2789
عنوان

بچه ها می‌خوام همکار شوهرم دعوت کنم غذای محلی بدم بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 53 پست
چی بزارم آخه این غذا هم سنگین هست یه چیز ساده باید بزارم کنارش

عزیزم این غذا درسته روغن خیلی خوبی داره ولی گوشت و مرغ نداره کنارش حتما یه غذای برنجی مثل زرشک پلو بزار چون خیلیم سلیقه ایه و ممکنه مهمونت خوشش نیاد

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه غدا دیگه هم بذار کنارش اگه دوست نداشته باشند گشنه از کنار سفره پا نشن مثلا مرغ بذار با این ...

کشک هست که میسبابت اسمش گفتم بنفش خیلی خوشمزه است 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ممکن پسندشون نباشه اصلا این ریسک رو نکن حتما حتما یه غذا دیگه کنارش بزار این غذا محلی تون رو مقدار کم بپز برای صرفا مزه کردن که اگه نخوردن حروم نشع

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

این که میگی چیه؟ به نظر نمیاد همه پسند باشه من تو عمرم کدو نخوردم

عزیزم باید سرچ کنی هرکی خورده محوش شده تو دانشگاه میدت بچه های شهرای دیگ که اولی باره میبینن غش می‌کنن براش 😄 مثل آبگوشت باید تلیت بشه و با سبزی خوردن میخورن

عزیزم این غذا درسته روغن خیلی خوبی داره ولی گوشت و مرغ نداری کنارش حتما یه غذای برنجی بزار چون خیلیم ...

باشه عزیزم مرغ هم می زارم 

عزیزم باید سرچ کنی هرکی خورده محوش شده تو دانشگاه میدت بچه های شهرای دیگ که اولی باره میبینن غش می‌ک ...

درسته عزیزم ولی اینم میخوای بپزی یه غذای دیگم باید کنارش باشه شاید یکی کلا کشک بهش نسازه حساس باشه نخوره

فقط کشکه ؟ خالی؟

نه گردو داره زیره داره کشک باید با یه ظرف مخصوصش سابیده بشه به روش قدیم کلی مخلفات بعد شبیه آبگوشت میشه ابکی داخل کاسه کدو می ریزیم روش اینو نون تلیت میکنیم با سبزی خوردن 

من تبریزی هستم و کوفته تبریزی با اینکه خیلی خوشمزه هست و شهرت جهانی داره ولی من دوست ندارم و اصلا بر ...

آخه گفتم یه جور مثلا باحال باشه