2777
2789

اگه کسی از نظر مالی خییلی پایین باشه و با این وضع کار نکنه مثلاً ماهی یه بار بره اسباب کشی و اونم ۵۰۰ تومن و هدفی برای آینده نداشته باشه باهاش ازدواج میکنین؟

چون من نامزدم اینجوریه،توی این یکسال انگار یه خانم حامله‌اس هیچ کاری نمیکنه با این وضع باهاش بودنم اشتباهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الفرار الفرار، زن تنبل رو نمیشه تحمل کرد، چه برسه به مردی که قراره یک عمر  مسئول یک زندگی باشه، اونم با این تورم و گرونی، شوهرم صبح تا شب سر کار هست، تعطیلی هم نداره، بخدا تا وسط ماه حقوق ته میکشه 

وقتی درست حسابی خانواده نداشته باشی همین میشه

دختر خوب خودت از چاله درنیار بندازی تو چاه 

پس فردا ازدواج می کنی باید بری سر کار خرج یه نره غول تنبل بدی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الفرار الفرار، زن تنبل رو نمیشه تحمل کرد، چه برسه به مردی که قراره یک عمر مسئول یک زندگی باشه، اونم ...

همین بگو. 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ببیندعاقلانه بخوای فکر کنی اصلا سوال پرسیدن نداره! نه این ادم زندگی نیست

مگه اینکه احساسی بخوای بمونی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دختر خوب خودت از چاله درنیار بندازی تو چاه پس فردا ازدواج می کنی باید بری سر کار خرج یه نره غول تنبل ...

😐😭

من چ بدبختم😐

اخه عموهام میگن باید ادامه بدی جدا نشی فلان...

نکات خوبش چیا هست؟ 

من مرد فقیر ترو به پولدار بداخلاق یا خیانت کار یا عصبی ترجیح میدم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

عقدی؟ چرا انتخابش کردی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وقتی درست حسابی خانواده نداشته باشی همین میشه

حداقلش اینه که در خانواده خودت مسئول یک زندگی نیستی، کم و بیش خانوادت فراهم. میکنن، اما فردا بعد از ازدواج بچت یقت رو ول نمیکنه که پدرم بیکار و بی عار هس تو پاشو برو پیدا کن بده بخورم، بشین سرجات، خودت رو به چاهی عمیق و بی انتها ننداز، خونه ی پدر هرچند خیلی بد باشه شرایطش، شرف داره ازدواج با یک تنبل بی عار و بی مسولیت که فردا پس فردا زنش رو بفرسته به تن فروشی که برو پیدا کن بیار بخوریم