2777
2789

ادمو تو اوج جوانی بی حوصله و پیر میکنه. چهل سالمه اندازه سر سوزن دیگه ذوق و علاقه و انگیزه برای هیچی ندارم. حوصله خودش و پسرم و زندگی رو دیگه ندارم. نه توجهی نه علاقه ای نه محبتی نه خرجی دادنی، بد دهن و بی اعصابه. سرما خوردم دو سه روزه به محض اینکه عطسه کنم، بینیم رو یکم بالا بکشم، با دستمال پاک کنم که کمی صدا بده فحش عالم و ادم رو بهم میده که گه خوردی مریض شدی، درد بی درمون بگیری که مریض شدی، زهرمار و سرفه 

جلو پسرم سرم داد زد که سرفه نکن پاشو برو گم شو خونه بابات خوب شدی برگرد

بخدا حلالش نمیکنم نفرینش کردم از ته دلم دعا کردم امیدوارم مریضی بگیری محتاجم بشی روزی صد بار بکوبمش تو چشمت، سرت نق بزنم

کارات رو بکنم ولی تو سر و چشمت هم بکوبم

بار اولش نبوده و نیست و نخواهد بود

سازگاری کردم باهاش صحبت کردم با زبون خوش با عزیزم جونم با قهر و کم محلی 

هیییییچ دلم باهاش صاف نیست اصلا نمیتونم دوستش داشته باشم تو روزهای عادی هم که دعوامون نباشه، باز نمیتونم دوستش داشته باشم چون دلم باهاش گرم نیست

وقتی میاد برای رابطه خدا شاهده انگار درام خفه ام می کنن از خشم و زور که باید این رابطه رو تحمل کنم 

خیلی دلم پر هست. نگید جدا شو که اصلا برام امکانش نیست نگید چشماتو باز می کردی که اینجور نبوده از اول 

خدایا خیلی دلم پر هست خیییییلی زیاد 

فقط میگم خدایا این که ادم بشو نیست لااقل به من تحمل و صبر بده 

هییییچ کسی از اخلاق ورفتارش خبر نداره همه میگن چه مرد خوب و عاقل و ارومی 

چقدر خوبه که هوات رو داره 

ولی نمیدونن من چی دارم میکشم در کنارش چقدر پیر شدم 

بخدا گاهی صدای شنیدن قلبم رو میشنوم یعنی جوری که گاهی وقتها دلم رو میشکنه که انگار خطی یه تیر دردناک از ته قلبم تا تو حلقم کشیده میشه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چە آدم بیشعوریە

بخدا که بیشعور مال یه لحظه اش هست 

اون شب که پسرم خوابیده کلی باهاش حرف زدم انتظاراتم رو بهش گفتم راه درست رو بهش گفتم ولی انگار تو گوش خر حرف می زدم 

خدا نکنه عصبانی بشه دیگه هییییچی حالیش نمیشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
شوهر منم محبت نمیکنه.همه ی محبتش برای خانوادشه. اما دیگه در این حد هم نیست ازین بی احترامیا کنه. خیل ...

ولی من همش تو دلم میگم الهی خودش بمیره 

من چرا بمیرم؟ اون بمیره من راحت و بی دغدغه زندگی کنم حق زندگی دارم حقمه این زندگی 

بخدا که بیشعور مال یه لحظه اش هست اون شب که پسرم خوابیده کلی باهاش حرف زدم انتظاراتم رو بهش گفتم راه ...

چرااینجوری شدە آخە؟

مشاور برین بلکە آدم‌شە

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

چه شده تا این حد متنفره ازت؟

متنفر نیست اتفاقا 

دوستم هم داره گاهی میشه از حرکاتش اینو فهمید 

ولی اینکه وقتی عصبانی میشه دیگعه هیچی حالیش نیسست و فحش میده و بی احترامی میکنه برام سخته 

کلا از صبح تا شب برای کمترین چیزها عصبی میشه و فحش میده 

الان هم دو روزه عصبانیه چرا مریض شدم عطسه میکنم 

میگه صدای عطسه اب بینی گرفتن و اینا رو اعصابمه 

میگم خب سرماخوردگی که دست خودم نبوده دیگه ادم این فصل ممکنه مریض بشه 

میگه همه گه خوردن که مریض میشن  

بخدا که بیشعور مال یه لحظه اش هست اون شب که پسرم خوابیده کلی باهاش حرف زدم انتظاراتم رو بهش گفتم راه ...

من میدونم راه حلش چیه بعد از ۱۰ سال زندگی خودم راه حلشو پیدا کردم مال منم عین تو بی عاطفه بود

اسی شوهر منم محبت نداره من ۲۸ سالمه انگار چهل سالمه دلم میخاد با یکی. باشم دوستم داشته باشه دوتا بچه ...

اخ دقیقا 

دلم میخواد یکی باشه دوستم داشته باشه درک کنه همراه و هم زبونت باشه 

نشد یبار همدم باشه همیشه ساز مخالف زده

همیشه کلا از همه چی و همه کس شاکیه 

وای اصلا نمیدونم چی بگم از کجا و از چه چیزی بگم