2777
2789

بزارم دیوار بهتر فروش می‌ره یا بدم سمساری ؟؟

مثلاً کریستال چک دارم اصل لهستان و ایتالیا 

اینا تو ویترین بود درآوردم بدم بره یا نه حیفه؟؟هرکدوم یه دسته بدرد استفاده نمیخوره

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حیفه بعدها نمیشه خرید دیگه.

بنظرت دوباره مد میشه ؟؟اینا بکارم نمیان فقط تو ویترین نما داشت الآنم که از مد افتاده

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

در ضمن بسلامتی جا ب جا بشین💚

قربونت برم عزیزم ❤️

حیفه اینا رو نده الان خیلی گرونن

آره گرون بودن گرونن...فکرم درگیره جا ندارم خونه جدید فقط دوست دارم هرچی بکارم نمیاد بدم بره

بنظرت دوباره مد میشه ؟؟اینا بکارم نمیان فقط تو ویترین نما داشت الآنم که از مد افتاده

ببین خودمم دارم ژاپن  وایتالیا منم جاب جایی دارم بعد عید میخوام ویترینم رو بندازم بره دیگه اما دلم نمیاد کریستال ها رو بفروشم. چون پولش خرج میشه اما باز اینا بدرد میخوره بعدها میشه استفاده کرد. یا حتی نگه داشت چندسال دیگه اینا سخت پیدا میشن . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
آره گرون بودن گرونن...فکرم درگیره جا ندارم خونه جدید فقط دوست دارم هرچی بکارم نمیاد بدم بره

اگرم واقعا حس میکنی جا نداری و اصلا بدردت نمیخوره ردشون کن بره با پولش یه تکه اثاثی ک لازم داری رو بخر. شکستنی یه بدی هم ک داره موندگار نیست ممکنه خدایی نکرده بشکنه اینم هست .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

به نظر من کارتن کن بذار انباری اگر جا نداری خونه مامانت اینا میشه ببر 

بعید می دونم قیمت خوبی ازت بخرن نگه دار بعدها میبینی مد عوض میشه روش استفاده جدیدی براش پیدا می کنی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دیوار مفت میخرن ازت

من چون خودم اهل جمع کردن نیستم و راحت میدم بره موافقم بذاری دیوار بفروشی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خیلی خیلی حیف هس، فیک و ایرانی نیس که، از نظرت میشه باز کریستال چک خرید؟؟؟ وسایلهایی که ارزش و قیمت زیادی ندارن رو بذار دیوار بفروش، سمساری خیلی مفت برمی‌داره، قیمتی ها رو نگه دار