2777
2789
عنوان

عاشق وقتیم ک شوهرم بهم یهو پول زیاد میزنه😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت عکس بده 😅

😂😂چرا خوش بحالم آخه 

چشم بزار بیاد حتما

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
پروفووووووووووووووووووووووووو😍😍😍😍

😍😍😘

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
جان؟!

من بعضی وقتاپیش خانواده شوعرم درموردیه چیزی صخبت کردیم یادم می‌ره مثلا مانوبتی کردیم یه هفته من بع پدرشوهرم میرسم یه هفته جاریم بعد یکشنبه وچهارشنبه هام خواهرشوهرم میاتازه یک ماه اینجوری کزدیم .بعدخواعرشوهرم یه بارسشنبه ویکشنبه اومدبعدیکبارچهارشنبه اومدمن فک کردم مثل اون هفته سشنبه میادیعنی فک میکردم امروزنوبتشه نگوفرداس بعدشوترم بعش زنگ زدگفت امروزورانیامدی اونم گفت نوبتم فردا،خواستم بدونم به نظرت منوگیج ندونه ؟

من بعضی وقتاپیش خانواده شوعرم درموردیه چیزی صخبت کردیم یادم می‌ره مثلا مانوبتی کردیم یه هفته من بع پ ...

نه بگو این روزا مشغله دارم ذهنم درگیر میشه

همیشه واسه این کارا آلارم بزار 

ساعت گوشیتو رو اون دو روزی بزار که نوبتته

نه بگو این روزا مشغله دارم ذهنم درگیر میشههمیشه واسه این کارا آلارم بزار ساعت گوشیتو رو اون دو روزی ...

یادم نمیره که خودش چندبا سشنبه اومدمنم فک کردن نوبتش امروزه جدیدابااین امروز دوتاچهارشنبه میخوادبیاد یادم نمیرع اصلا