2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه دیگه دارم روانی میشم از بی اشتهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 57 پست

بنظرم ببر دکتر تغذیه 

اگر کم خوراکیش در حدی نیست که رو رشدش تاثیر بزاره هیچ اشکالی نداره والا

یه بچه کم خوراکه و بد غذا یه بچه دیگه پرخور و خوش غذا 

واقعا بنظر من کم خوراکی بهتره 

ولی حتما دکتر ببرینش یه چکاب بکنن اگر کم غذاییش زیاد از حده  شربت میدن تا اشتهاش بیشتر بشه 

معجون چاقی بوعلی از با سلام سفارش بده روزی یه قاشق مربا خوری بعد صبحانه هرروز تمام

شما نتیجه دیدین!؟ ضرر نداشته باشع برا بچه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوغ زودرس میاره بعدشم یه تاثیر خیلی کم رو اشتها داره

من به پسرام میدم اشتهاشون خیلی باز میشه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
بلوغ زودرس میاره بعدشم یه تاثیر خیلی کم رو اشتها داره

اره برا دخترم صلا تاثیر ندارع

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

خب بپرس چی دوست داره بخوره 

اگه براش خوراکی میخری دیگه نخر 

از جلو دستش جمعشون کن 

و بگو اگه غذا خوردی بهت میدم 

یا میتونی بهش پول و جایزه اینا بدی 

یا مثلا بگی اگه نخوری نمیتونی بری بیرون و اینا 

خواهر من ۸ سالش بود همین بود 

اونم بد غذا ولی اینا جوابه 

مثلا اگه مرغ ابپز بزاری جلوش نمیخوره ولی همونو یکم سرخ کنی میخوره 

ولی باز با این حال بد عذاعه 

منم بچه بودم لاغر بودم مامانم دنبالم میدویید به زور غذا میداد بهم همشو بالامیاوردم

از سن بلوغ به بعد و بعد ازدواج یهو چاق شدم 

الان در به در دنبال رژیم و کاهش وزنم😂😂

زیاد حساس نباش خوب میشه

۲۵ کیلو برای ۸ سال فکر کنم نرماله

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بنظرم ببر دکتر تغذیه اگر کم خوراکیش در حدی نیست که رو رشدش تاثیر بزاره هیچ اشکالی نداره والایه بچه ک ...

چکاپ داده فقط کم خونی داره 

ماشاالله قدش بلنده فقط خیلی استخوان هاش ظریفه

شما نتیجه دیدین!؟ ضرر نداشته باشع برا بچه

من خودم از بچگی مشکل لاغری داشتم 

برای خودم خیلی عالی بود پسرمم چهارسالشه خیلی بی اشتهاس از غرفه دار پرسیدم گفت برای چهارسال سنگینه حداقل باید هفت سال باشه