2777
2789
عنوان

چوب خدا

91 بازدید | 14 پست

خدا کی جواب ادمای دروغگو و درو و کسایی ک تهمت میزن رو میده 

اصلا جواب میده مگه نه؟:)) 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

نه اصلا نمیده.امید نباش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حرفایی میشنوم ک قفسه سینم سنگین میشه

من که نزدیک بود دق کنم..چه فایده طرف خوش وخرم میچرخه..بنده نظر کرده خدان اونها..هیچ اسیبی بهشون نمیرسه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اگر قرار بود هر ظلمی واقع بشه، بازخواست و مجازات الهی اش در زندگی دنیوی فرد اجرا بشه نیاز به معاد و آخرتی نبود.

در واقع لزوم عقلانی جهان پس از مرگ همینه که ظلم‌هایی وجود داره که امکان احقاق حق مظلوم از ظالم نیست.

من که نزدیک بود دق کنم..چه فایده طرف خوش وخرم میچرخه..بنده نظر کرده خدان اونها..هیچ اسیبی بهشون نمیر ...

نه خدا جای حق نشسته میدونی خوبیش اینه ک شاهد همه چی بوده واقعا باید جواب بده طوریم جواب بده ک طرف بفهمهههه چرا اینجوری شده

اگر قرار بود هر ظلمی واقع بشه، بازخواست و مجازات الهی اش در زندگی دنیوی فرد اجرا بشه نیاز به معاد و ...

باید این دنیام یکم بازخواست بشن یه ترسی باشه 

نه خدا جای حق نشسته میدونی خوبیش اینه ک شاهد همه چی بوده واقعا باید جواب بده طوریم جواب بده ک طرف بف ...

من قبول ندارم..یعنی عدالتی اینجا ندیدم.دیگه امید ندارم کاری بکنه

باید این دنیام یکم بازخواست بشن یه ترسی باشه

باید و نبایدش رو ما تعیین نمی‌کنیم.

تو قرآن و آموزه‌های دینی البته آورده‌اند بعضی از گناهان، عقوبت دنیوی خواهند داشت مثلاً برای عاق والدین چنین چیزی گفته شده.

باید و نبایدش رو ما تعیین نمی‌کنیم.تو قرآن و آموزه‌های دینی البته آورده‌اند بعضی از گناهان، عقوبت دن ...

اون دنیا چه به درد دل شکسته ما میخوره..چه سودی داره

حالا کی چی گفته؟؟

باید و نبایدش رو ما تعیین نمی‌کنیم.تو قرآن و آموزه‌های دینی البته آورده‌اند بعضی از گناهان، عقوبت دن ...

🥲🥲 تهمت زدن چی؟ بی ابرو کردن چی؟