2777
2789
عنوان

دستگاه میکرودرم

60 بازدید | 6 پست

کسی داشته یا استفاده کرده

خیلی وقته میخوام یکی از سایت بگیرم

میخوام بدونم موثره؟

هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونم بپرسم چه برندی هستمیخوام تهیه کنم

هر کاری میکنم عکسش ارسال نمیشه ولی روش نوشته. super micro bubble beauty instrument

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هر کاری میکنم عکسش ارسال نمیشه ولی روش نوشته. super micro bubble beauty instrument

اهان ممنون

من یکی میخوام بگیرم از فروشگاه های بانه

dspهست میگه

۱۹۰۰

نمیدونم خوبه یا نه

ویدئو هایی ک خودشون گذاشتن که مکش داره

اهان ممنونمن یکی میخوام بگیرم از فروشگاه های بانهdspهست میگه۱۹۰۰نمیدونم خوبه یا نهویدئو هایی ک خودشو ...

ننمیدونم مال من آب هم داره زیرش مخزن اب داره که دو قسمته یه قسمت اب تمیز میریزی بعد که مکش میکنه با اون اب تمیز پوست تمیز میکنه بعد کثیفی هارو که شست میریزا تو مخزن اب کثیف بعد کثیفی پوستت ببینی از طریق اون اب کثیف که پوستت میاد میفهمی چی زیر پوستت بوده مثلا من هر وقت ارایش میکنم بعد شستنش با نیسلار واتر بعد با فیس واش میشورم و تونر میزنم کامل که تمیز کردم مثلا میکرودرم میکنم کلی کرم پودر بازم از زیر پوستم میکشه بیرون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ننمیدونم مال من آب هم داره زیرش مخزن اب داره که دو قسمته یه قسمت اب تمیز میریزی بعد که مکش میکنه با ...

متوجه هستم

بهترین کار می‌کنید

منم تازگیا متوجه شدم میکرودرم خونگی هم هست

اتفاقا مدلی که نهایت انتخاب کردم همین مخزن دار ها هست که با آب هست یه قسمتی هم ک کثیفی داره مخزنش جداست

نظر کاربرا ک همش مثبت بود

همینو سفارش دادم