2777
2789
عنوان

از پدرم متنفرم کاش واقعا می‌شد از شرش نجات پیدا میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست
خواستگار دارم اگه نداشتم میگفتم ندارم با همه مخالفه الان با کسی ام مخالفه باهاش چون زیاد مذهبی نیستن

تاکی صبرکنی ۴۰ سالگی.عموی بزرگتری چیزی واسطه کن باهاش حرف بزنن یا تو عمل انجام شده قرارش بده.ولی بازخوبه موقعیتشو دارم

ان شاءالله ازدواج خوبفقط تا اون موقع با کمک مامانت از بابا پولربگیر یه مهارت یاد بگیر نمی دونم چند س ...

عزیزم درسمو خوندم یه مدت یه جا مشغول شدم نزاشت برم سرکار 

حرفه ام بلدم تازگیا کراتین مو رو یاد گرفتم نزاشت برم سالن میگه اونجا خانه فساده 

خدا هیچوقت منو لنگ پول نزاشت همیشه داشتم ولی از این ناراحتم که هیچ خرجی برام نمیکنه فقط از من توقع داره گوش به فرمان باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا میذاری بابات از رابطت باخبرباشه اونم انقد؟مامانت عمویی عمه ای چیزی نداری با بابات حرف بزنن یک ...

خب وقتی کسی میاد خواستگاری چجوری معرفی کنم؟میره تحقیق میکنه 

خب چرا میذاری بابات از رابطت باخبرباشه اونم انقد؟مامانت عمویی عمه ای چیزی نداری با بابات حرف بزنن یک ...

هیچ کس جرات نداره باهاش حرف بزنه ابرو و شرف نمیزاره فقط دعا کنین من بتونم ازدواج کنم و برم

تاکی صبرکنی ۴۰ سالگی.عموی بزرگتری چیزی واسطه کن باهاش حرف بزنن یا تو عمل انجام شده قرارش بده.ولی باز ...

چی بگم خواهر دعا کن بمیرم زودتر هیچکس حاضر نیست باهاش رو در رو بشه

هیچ کس جرات نداره باهاش حرف بزنه ابرو و شرف نمیزاره فقط دعا کنین من بتونم ازدواج کنم و برم

چشم عزیزم حتماایشالایه مورد خوب میاد وبابات نرم بشه وخوشبخت باشی ❤️

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل