2777
2789

واقعا آزارم میده خسته شدم ن گذاشت ازدواج کنم ن سرکار برم پولداره ولی یه قطره از دستش نمیچیکه فقط به فکر عوض کردن وسیله خونه و ماشینه آدم خود خواه 

نمیتونم باهاش حرف بزنم سریع شروع میکنه داد زدن سرم و فحاشی میکنه توروخدا دعا کنین من زودتر ازدواج کنم 

صبحا بیدار صبح زود تلویزیون و روشن میکنه با صدای بلند ظهرا همینطور میگم کم کن بخوابم نمیزاره باورتون میشه یه خواب سیر برام شده آرزو خیلی خسته ام جایی ام برای درد و دل نداشتم 

خیلیم شلخته اس همه جا رو کثیف میکنه و انتظار داره بقیه براش جمع کنن بپزن بدون توقع حالم ازش بهم میخوره واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت باشی ولی نفرین نهمامانت احتمالا زبونش رو خوب بلدهبه مامانت بگو باهاش حرف بزنه.

نفرین به خودم بود کاش میمردم یا ازدواج برام جور میشدکه میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم

نفرین به خودم بود کاش میمردم یا ازدواج برام جور میشدکه میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم

ان شاءالله ازدواج خوب

فقط تا اون موقع با کمک مامانت از بابا پولربگیر یه مهارت یاد بگیر 

نمی دونم چند سالته اگه می تونی در کنار درست ادامه بدی) 

مثلا خیاطی و.. 

چند ماه بعد خودت یه خیاطی و نصف وقت اضافه ات درامد داری.. 

عزیزم دلیل پدرتون چیه که جلوازدواجتوگرفته؟

انتظار داره یه آدم فوق مذهبی بیاد اهل هیچی نباشه 

با کسی بودم چند سال نزاشت که نزاشت فقط چون فهمید بعضی وقتا مشروب میخوره همدیگرو دوست داشتیم واقعا پسر خوبی بود تو این چند سال هیچوقت ازم درخواست رابطه نکرد و میگفت بعد از ازدواج این اخریا شاید نتونست دووم بیاره و فهمیدم داره خیانت میکنه ازش جدا شدم 

الانم همینطور با کسی ام با اونم مخالفه چون مهمونی و عروسیاشون مختلطه زیاد مذهبی نیستن

شوهر‌پیدا کردن سخته هیچ ایده ای ندارم سایت همسریابیم مزخرفهباز اگه بری سرکار خیلی خوب میشه ممکنه داد ...

خواستگار دارم اگه نداشتم میگفتم ندارم با همه مخالفه الان با کسی ام مخالفه باهاش چون زیاد مذهبی نیستن 

انتظار داره یه آدم فوق مذهبی بیاد اهل هیچی نباشه با کسی بودم چند سال نزاشت که نزاشت فقط چون فهمید بع ...

خب چرا میذاری بابات از رابطت باخبرباشه اونم انقد؟مامانت عمویی عمه ای چیزی نداری با بابات حرف بزنن یکم کوتاه بیاد ویا یه نفر خوب معرفی کنن بهت

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل