2777
2789
عنوان

کسی هکر سراغ داره به گِل نشستم

161 بازدید | 29 پست

من قبل از ازدواجم با پسری دوست بودم و به خاطر جهالت و سادگی براش عکس خصوصی (نود) فرستادم و اولین و تنها باری بود که اینکار میکردم چون فکر میکردم در آخر باهاش ازدواج می کنم. بعد از اینکه ازدواج کردم بار ها اومده منو تهدید می کنه که با فرستادن عکس ارضاش کنم دیشب اومده و باز منو پریشون کرده گفته من عضو هوا فضا س.پاهم و دارم مستقر میشم روسیه و دیگه برنمی‌گردم اینجا چون عضو نیروی هوایی روسیه میشم و امشب باید یه جور خالیش کنم وگرنه از نفوذش استفاده می کنه و عکس هام برای شوهرم می‌فرسته و به کانال فیلم مستهجن و پ.ورن هاپ می‌فروشه از اینکه برم فتا میترسم چون وقتی از لجش پخش کنه دیگه کار از کار گذشته و الان دسترسی بهش سخت شده و اینکه نمی تونم اثبات کنم این عکس ها برای قبل ازدواج بوده یا بعدش و از طرفی میترسم بابت فرستادنشون به نامحرم اونجا مواخذه ام کنن و ازم جواب بخوان هکری میشناسید که هیچ ردی از کارش به جا نذاره و قیمت کارش ارزون باشه  لطفا برای سرزنش برام پیام نذارید به اندازه کافی حالم بد هست

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا چون هوا فضا س ،پ کار می‌کنه میتونی خوب تهدیدش کنی که میری پیش پلیس فتا و تو کار مهاجرتش گره بندازی 

کم نیار اصلا تو در عوض تهدیدش کن خببب؟ هیچ غلطی نمیتونه بکنه از ترس موقعیتش 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

فقط برو پلیس فتا جا کش بلوف زده که داره می‌ره که بترسونتت کاری نکنی

سریع برو فتا تا بگیرنش چوب کنن تو استینش،عکساتو پاک کنن

بعدم که گرفتیش بگو زودتر اومدم تا نرفتی حسابم و باهات تسویه کنم

هوا فضا سپاه؟ روسیه.؟ 🤣🤣🤣🤣 هعیییی چقدر شما ساده‌ای

ازقبل میشناسم و اسناد و عکس هاشو دیدم

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

ولی این داره زر میزنه اصلا از کجا معلوم هنوز عکساتو داره اصلا برو فتا وای کارش دردسر درست میشه اگه ش ...

الان تا جمعه فتا بسته هست و تا این مدت پرواز می کنه می‌ره. عکس هارو برام فرستاده می‌دونم هنوز داره

گوش کن به حرف مااگه واقعا همچین شغلی داره میتونی راحت تهدیدش کنی که به غلط کردن بیوفته

میترسم از لج پخش کنه به خیال خامش دیگه برنمی‌گرده اوت وقت دیگه برام گیر انداختنش مهم نیست