2777
2789
عنوان

پدرشوهرم پولمونو خورد

225 بازدید | 16 پست

یه ۴۰ میلیونی شوهرم به پدرشوهرم داده بود تا حسابش کار کنه برای این ماه چون می خواست وام بگیره 

حالا امروز اومدم به شوهرم میگم پولو از بابات گرفتی میگه بابام خرجش کرده میگم چیکار کرده؟ برای چی! 

میگه رفته ماشین خریده اون پولم خرج کرده 

حالا ما خودمون ۵ تا قسط عقب افتاده داریم ماشینمونم به خرج افتاده  و مسافرتم میخوایم بریم پولو میخواستیم 

حالا شوهرم پول لازمه میگه طلا تو بفروش به قرضا بدم 

میگم برو پولو از بابات بگیر بعد من طلا نمیدم 

تا نگیری خبری از فروش طلا نیست 

جالبه به باباش تاکید کرده که پو لو لازم داریم باز رفته خرج کرده فکر کرده ما سر گنج نشستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم پولارو بابات حیف میل کنه من هی طلا بفروشم خوب گیر آوردی

ما خانمها ساده ایم بخدا

خودمم اینقدر خرم 

هرچی دارو  ندارم بود دادم شوهرم و اخرشم گفت تو که ندادی همشو بابام داده 😐

🤴👸.دلشاد هستم 

چه کاریه آخه پول رو دادی

عوضش درس عبرت شد براتون

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اسی الان همه میگن باباشه حقشه 🤧🤧🤧

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چه کاریه آخه پول رو دادیعوضش درس عبرت شد براتون

منکه نمی دونستم وقتی پولو داده بهم گفته بود اینقد دعواش کردم که حد نداره 

یه بار دیگه هم پول داده بود حسابش کار کنه ماشینش خراب شد پدرشوهرم پولای مارو خرج کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️

از همون موقه نمیزارم یه قرون بده ولی آخرشم کار خودش کرد 

ببخش ولی خری اگه طلا بدی واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من باشم نه مسافرت میرم نه ماشین رو درست میکنم میگم حیفه عزیزم طلا الان داره میره بالا اینجوری ضرر بیشتری میکنیم بزار باشه هر وقت بابا پول اومد دستش تونست بده اونوقت کارهامون رو انجام میدیم مام به مادرشوهر قرض دادیم البته که من برام مهم نبود حتی اگه پس هم نمیداد ولی شوهرم بعد کلی اعصاب خوردی با خودش کنار اومد که خب مادرم بود منم وسرم وظیفه ای دارم . 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
مهم نیست برام بگن باباش هیچ زحمتی نکشیده برای ما که بخوام دلم بسوزه

زحمتم بکشه حقش نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40