2777
2789

بپرس عزیزم اگه بتونم جواب میدم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من مترجم متون و کتاب هستم

رشته دانشگاهیتون جی بوده

چجوری وارد بازار کار شدید لطفا راهنماییم میکنید ممنون میشم

دانشتون رو چجوری بالا بردید؟ باید قاعدتا ب زبان فارسی و ادبیاتش تسلط کامل داشته باشید ن؟

رشته دانشگاهیتون جی بودهچجوری وارد بازار کار شدید لطفا راهنماییم میکنید ممنون میشمدانشتون رو چجوری ب ...

من رشته دانشگاهم کلا یه چیز دیگه بود تا ارشد هم رفتم دیدم علاقه ای ندارم البته سطح زبانم کلا خوب بود کلاس زبان هم رفتم ولی اصلش کلاس های ترجمه کاربردی سفیرو که شرکت کردم خیلی خوب بود برام باید کتاب هم زیاد خوند تا به ادبیات فارسی کاملا مسلط شد بعدش هم که با چند تا نشر کار کردم تا جا افتادم کم کم 

خب رشته دانشگاهی زبان نیست ولی از سال ۸۴زبان یاد گرفتا و هشت سال هم بود تدریس میکرد اموزشگاه ازاد. اینکه قبل دانشگاه معلم زبان بود. الان کتابای مرتبط با رشتش رو ترجمعه میکنه 

سلام

من مترجم مقاله و کارهای دانشگاهی ام

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی محض خوندم و ارشد هم زبانشناسی خوندم و در ریشه یابی افعال و کلمات رو خوب میدونم. کار ترجمه رو خیلی زود، با ترجمه کلمه کلمه از روی پاک کن و لوازم تحریر شروع کردم، یعنی دوست داشتم بدونم چی نوشته شده. به‌ گرامر و دستور زبان هم بسیار علاقه داشتم و دارم. دیگه با تمرین و تکرار و هر روز مطالعه، الان میشه گفت حدود ۱۵ سال هست که کار میکنم. من با دانشجوها کار میکنم خودمم دانشجو دکترا هستم یعنی هنوز انگلیسی میخونم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
رشته ارشدت زبانشناسی بود🤔دانشگاه آزاد رفتی؟

نه دقیقا زبان شناسی، یا چیزی شبیه اون.

آره آزاد بود ارشدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.