2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بگم نگید توهمی هستی

163 بازدید | 11 پست

یه سوپری پیشمونه بزرگ و شلوغ هست و سه چهار نفر شیفت های متفاوت کار میکنن یکیشون یه پسره‌ هست جوونِ و من بیشتر اوقات میرم سوپری خرید چون داداشم و بابام سرکار هستن اکثرا و گاهی هم با خواهر کوچیکم‌ میرم و اون پسر متوجه شده که ما خواهریم‌ 

گاهی که خواهرم تنها میره سوپری پسرِ ازش سراغ منو میگیره که خواهرت کو؟ خوبه؟ سلام برسون و... 

خواهر اسکول منم وقتی گفت به من که این خیلی سراغتو‌ میگیره که داداشم پیشمون بود و پرسید چرا باید سراغ بگیره؟ 

از اون موقع حساس شدم و اصلا خوشم نمیاد دیگه برم سوپری با اینکه میگم شاید چون خواهرم کوچیکه و خوشگلِ مثلا میخواسته سر صحبتو‌ باز کنه باهاش و باهاش مهربون باشه موضوعی غیر این نداشته 

نظر شما چیه؟

عضو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال زیاد چشش روت مونده  از طرف دیگه داداشت هم حق داره غیرتی بشه پسره دیگه ...

خودت چند سالته ؟ 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بنظر من نه خودت برو اون سوپری نه دیگه خواهرت و بزار بره اصلا

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

احتمال زیاد چشش روت مونده از طرف دیگه داداشت هم حق داره غیرتی بشه پسره دیگه ...خودت چند سالته ؟

من برای ازدواج خیلی نابالغ و کم سنم🤣 کنکوریم

و آره خب من به داداشم حق دادم ولی خداروشکر داداشم میدونه خودم اهل این روابط بی سر و ته نیستم زیاد پیگیر نشد

عضو 

بنظر من نه خودت برو اون سوپری نه دیگه خواهرت و بزار بره اصلا

متاسفانه سوپری نزدیکتر نیست ولی زمان هایی که وقت داشته باشم آره میرم پایین تر یه سوپری دیگه

عضو 

متاسفانه سوپری نزدیکتر نیست ولی زمان هایی که وقت داشته باشم آره میرم پایین تر یه سوپری دیگه

تا جای ممکن سعی کنید خرید هاتون رو شب انجام بدید با برادر یا پدر برید اما تنهایی لطفا دیگه نرید

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من برای ازدواج خیلی نابالغ و کم سنم🤣 کنکوریمو آره خب من به داداشم حق دادم ولی خداروشکر داداشم میدون ...

اره اگه سنت بالا بود و حس خوبی نسبت بهش داشتی میگفتم یه شانسی بده به قول دوستمون اشنایی از همین اتفاق ها شروع میشه 

اما اگه خودتم اذیت میشی یا قصد این چیزارو نداری اصلا نزار ذهنتو درگیر کنه تمرکز کن رو هدف هات  ، برو از یه سوپری دیگه خرید کن 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️