من چشمام ضعیفه یه لنز طبی بدون رنگ خریدم که بزنم ببینم تو عروسی داداشم بعد دیروز شش ساعت تو چشمم بود اخراش اذیت شدم وای به حال امروز که میخواد ۱۳ ساعت تو چشمم باشه بنطرتون قبل میکاپ شنیون بذارم لنز رو با آخرش که ساعت کمتری تو چشمام باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید حتما به پزشک مراجعه میکردی بنظرم دنبال میکاپ و شنیونی باش که با عینک خوشگل و همخونی داشته باشه اصلا توصیه نمیکنم وقتی چشمت به این لنز حساسیت نشون داده دوباره استفاده کنی
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
خوب همونه دیگه نمیتونی که هر دو سه ساعت یک بار بری در بیاری اصلا خوب نیست بنظرم
انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕
اگه ارایشگر بتونه بعد میکاپ بزنه خوب آخر بهتره.قطره هم کنارت باشه استفاده کن.عینکت رو هم با خودت ببر اگه یه جایی حس کردی دیگه نمیتونی در بیار عوض کن با عینک.اه واسه آدم عینکی مصیبته عروسی.منم عینک نمیزدم علاوه بر کوری کر هم میشدم😂