2777
2789

عدس پلو با گوشت چرخی 

زرشک پلو 

ته‌چین 

 چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز تهیشو میگین

عزیزم من گوشت چرخ کرده را ی پیاز رنده شده  و نمک و ادویه ورز میدم بعد گرد میکنم مثل کوکو و کتلت میزارم فقط یکم سرخ شه بعد تو ی ماهی تابه  یکم روغن پیاز ورقه ای میچینم گوجه ورقه ایی میچینم گوشتارا روش میچینم روشم باز پیاز ورقه ای و گوجه  و یکمممممم رب با اب قاطی کن بریز روش ی 40 دقیقه با حرارت متوسط رو ب من بزار بپزه عالیییییی میشه البته گوشت هارا خیلی کلفت یا نازک نگیر ....برنجم دم کن خیلی خوشمزه اس 

طرز تهیه ته‌چینو میشه بگین

.

برای درست کردن تهچین مرغ:


اول یدونه سینه مرغ رو با یک پیاز و برگ‌بو،زردچوبه گذاشتم تا بپزه...


بعدش مرغ رو ریش ریش کردم و داخل کره تفت دادم بهش کمی زعفران اضافه کردم و در پایان هم کمی خلال پسته و بادوم که از قبل با گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم...


حالا برای مواد تهچین ۱تخم مرغ کامل و یک زرده رو داخل کاسه ریختم و بهش ۲ق‌غ‌خ ماست وگلاب و زعفران ونمک و فلفل‌سیاه اضافه کردم...


و نصف برنجی که کمی دون آبکش کرده بودم رو به مواد اضافه کردم و حالا ته قابلمه اول برنج زعفرانی و بعدش مواد گوشتی و لایه‌ی آخر برنج سفید رو اضافه کردم...


و گذاشتم با شعله‌ی کم دم بکشه...

نوش جان❤️

من اینجوری درست میکنم البته خلال بادام و پسته نمیریزم ولی یکم گلاب اضافه میکنم به مواد گوشتی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز