.
برای درست کردن تهچین مرغ:
اول یدونه سینه مرغ رو با یک پیاز و برگبو،زردچوبه گذاشتم تا بپزه...
بعدش مرغ رو ریش ریش کردم و داخل کره تفت دادم بهش کمی زعفران اضافه کردم و در پایان هم کمی خلال پسته و بادوم که از قبل با گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم...
حالا برای مواد تهچین ۱تخم مرغ کامل و یک زرده رو داخل کاسه ریختم و بهش ۲قغخ ماست وگلاب و زعفران ونمک و فلفلسیاه اضافه کردم...
و نصف برنجی که کمی دون آبکش کرده بودم رو به مواد اضافه کردم و حالا ته قابلمه اول برنج زعفرانی و بعدش مواد گوشتی و لایهی آخر برنج سفید رو اضافه کردم...
و گذاشتم با شعلهی کم دم بکشه...
نوش جان❤️
من اینجوری درست میکنم البته خلال بادام و پسته نمیریزم ولی یکم گلاب اضافه میکنم به مواد گوشتی