2777
2789
عنوان

سرویس خابمون چطوره؟

332 بازدید | 13 پست

اینو دادیم برامون بسازن چطوره؟

خودم فقط تخت رودوس دارم😍

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش دارم عزیزم مبارکت باشع

اما سلیقه من ساده تر از اینه

نه انقدوتجملاتی ن خیلی ساده

حد وسط

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

خوشگله عزیزم هر چند من اسپرت میپسندم ولی امیدوارم اتاق خوابت به حدی بزرگ باشه که زیبایی اش معلوم بشه

این جور مدلها تو اتاق کوچیک به شدت بد میشن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مبارکه گلم  قیمتش چطوریاست؟

ممنون از همگی دوستان .‌..با تشک پنج و خورده ای نزدیک ۶

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤
مبارکه ب سلامتی من خودم ساده و اسپرت دوس دارم

سلامت باشی ممنون عزیزم ...

منم اسپرت دوس دارم ولی چون مبل سلطنتی سفارش دادیم خاستیم ک همه مث هم باشن...

فقط امیدوارم خونه بزرگ گیرمون بیاد😯

خب قیمتش بهش میخوره به نظرم  مبارکا باشه عزیزم😍😍

بنظرم خیلی مناسب گرفتیم به هرکی میگم باور نمیکنه😶

ممنونم عزیزم😘