به نظرتون قتلهای خانوادگی بیشتر نشده مثلاً خیلی مردا زناشونو میکشن یا بالعکس یا خشونتهای شدید خانوادگی و طلاق های خیلی خشن،به نظرتون خیانت بیشتر نشده انگار که هرچی میگذره خانوادهها سستتر میشن و شق و علاقه کمتر میشه و بیشتر همه افراد به فکر خودشونن،یا من اینجوری فکر میکنم آخه درصد آمار طلاق شنیدم تا ۴۱ درصد افزایش پیدا کرده یعنی از هر دو ۱۰۰ تا ازدواج ۴۱ تاش به طلاق میرسه. با این شرایطی که هست متاهلا ز زندگیشون راضیاند یا اونایی که مجردن از ازدواج بیشتر میترسن خیلی هاهم ازدواج نمیکنن الان یا شایدم من اینطوری فکر میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی از ازدواج میترسم شده فوبیا واسم شکست در ازدواج و طلاق همش میترسم ازدواج کنم ومنجر به شکست بشه و از نظر روحی و روانی و همه چی داغون شم اگه همسرم بد باشه چی اگه اتفاقای بد بیفته چی
او خرم آباد این تازگیا یه آدمی این کارو کرده بود خونوادشو همه رو کشته بودداومده بود خودشم بکشه مامور ...
موندم چرا بچههاشونو میکشن آیا جنون بهشون درس میده یا یماریهای روانی دارند آخه بچه چه گناهی داره با چه دلی این کارو میکنن درک نمیکنم معمولا مردا بچههاشونو میکشن ندیدم مادرا بچههاشونو بکشن
من از هر کدوم امنیت و آرامش روانی لازم برخوردارم ولی خوب نمیتونم بگم خیلیم زیاد چون بالاخره وقتی شوهرم هیچ وقت نیست و همش در حال تلاشه ،نمیشه انتظار داشت وقتی میاد همش کنارت بشینه باهات حرف بزنه و ابراز علاقه کنه ولی چون درک میکنم میگم که راضیم .
ما الان ۱۸ ساله زندگی میکنیم اوایل عشق علاقه بود پول نبود الان پول هست ولی علاقه دیگه کمرنگ شده .