2777
2789

به نظرتون قتل‌های خانوادگی بیشتر نشده مثلاً خیلی مردا زناشونو می‌کشن یا بالعکس یا خشونت‌های شدید خانوادگی و طلاق های خیلی خشن،به نظرتون خیانت بیشتر نشده انگار که هرچی می‌گذره خانواده‌ها سست‌تر می‌شن و شق و علاقه کمتر می‌شه و بیشتر همه افراد به فکر خودشونن،یا من اینجوری فکر می‌کنم آخه درصد آمار طلاق شنیدم تا ۴۱ درصد افزایش پیدا کرده یعنی از هر دو ۱۰۰ تا ازدواج ۴۱ تاش به طلاق می‌رسه. با این شرایطی که هست متاهلا ز زندگیشون راضی‌اند یا اونایی که مجردن از ازدواج بیشتر می‌ترسن  خیلی هاهم ازدواج نمی‌کنن الان یا شایدم من اینطوری فکر می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چقدر به همسرتون اعتماد دارین؟تو زندگی متاهلی احساس امنیتو و آرامش دارین؟

احساس امنیت که نیاد بکشه منو؟ واقعیت یه وقتایی همه چیو قایم میکردم که توی دعوا برنداره پرت کنه سمت من

حالا من جهنم

فوبیام این بود که اتفاقی بخوره به بچم

جدا شدم خلاص شدم

من خیلی از ازدواج می‌ترسم شده فوبیا واسم شکست در ازدواج و طلاق همش می‌ترسم ازدواج کنم ومنجر به شکست بشه و از نظر روحی و روانی و همه چی داغون شم اگه همسرم بد باشه چی اگه اتفاقای بد بیفته چی

او خرم آباد این تازگیا یه آدمی این کارو کرده بود خونوادشو همه رو کشته بودداومده بود خودشم بکشه مامور ...

موندم چرا  بچه‌هاشونو می‌کشن آیا جنون بهشون درس میده یا یماری‌های روانی دارند آخه بچه چه گناهی داره  با چه دلی این کارو می‌کنن درک نمی‌کنم معمولا مردا بچه‌هاشونو می‌کشن ندیدم مادرا بچه‌هاشونو بکشن

درباره قتل بیشتر رسانه ای میشه الآن 

یه سری مناطق ایران قتل خیلی زیاده متاسفانه به خاطر فرهنگ مردسالارانه و سنتی که دارن برعکس تصورتون

طلاق هم الآن طلاق قانونی بیشتر شده قبلا طلاق عاطفی بیشتر بود چون آدما طلاق قانونی رو بد میدونستن باهم میموندن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من از هر کدوم امنیت و آرامش روانی لازم برخوردارم ولی خوب نمیتونم بگم خیلیم زیاد چون بالاخره وقتی شوهرم هیچ وقت نیست و همش در حال تلاشه ،نمیشه انتظار داشت وقتی میاد همش کنارت بشینه باهات حرف بزنه و ابراز علاقه کنه ولی چون درک میکنم میگم که راضیم . 

ما الان ۱۸ ساله زندگی می‌کنیم اوایل عشق   علاقه بود پول نبود الان پول هست ولی علاقه دیگه کمرنگ شده . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم