2777
2789
عنوان

هر چی دختر داف داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 39 پست

چه حسود . طوری حرف نزنید انگار شاهکار کردی عمل نکردی خب میکردی کی گفته هرکی عمل کنه خرابه حالا فکر کردی عمل کنی خانواده ی پارتنرت قبولت میکنن

شما که با جنس مخالف رابطه داری کارو بیشتر خراب کردی 

هر کی تور کویر بره خرابه چرا چرت میگی ذهنت خرابه که فکر میکنی اونا چکار کردن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه منم می‌تونستم خیلی کارا کنم ولی نکردم چون دنبال مرد آدم حسابی بودم ، گفتم پسر خوب که نمی ...

بهرحال دنبال مرد آدم حسابی بودی . ک خب پیدا نکردی . بعضیا شانس دارن تو دوستی ادم حسابی پیدا میکنن

چرا چرت پرت میگی خواهر مگه هرکی رفت دیگه خرابه؟؟

استوری های دختره رو بیا برات بفرستم که ببینی چکارا کرده 

با لباس زیر بین یه عالمه مرد ، با افتخار هم هایلایت کرده تو پیجش ! 

از اوضاع تور کویر خبر داری ؟؟ یه مدت پسرا میگفتن دختری که بره تور کویر کنسله

عزیزم تور کویر من و همسر و پسرمم رفتیم 

خانوادگی هم اونجا میرن...کسایی هم که با هم دوستن ( همجنس ) میرن

مگه هر کی رفت تور خرابه ؟اینهمه خانوم دارن عمل زیبایی میکنن همه خرابن ؟کلینیک زیبایی رفتی تا حالا ؟همه مدل آدم هستن باحجاب بی‌حجاب چادری پیر جوون 

الان ظاهر خیلی مهم شده به خودت برس و این طرز فکرو بذار کنار 

بهرحال دنبال مرد آدم حسابی بودی . ک خب پیدا نکردی . بعضیا شانس دارن تو دوستی ادم حسابی پیدا میکنن

آدم حسابی پیدا کردم ، اتفاقا منو همینجوری نچرال میخواد 

ولی خانواده اش طرز فکرشون اینجوریه که دخترای تهرانی فلانن، و هر چی میگم من اینجوری نیستم میگن نه ! 

درواقع اش نخورده و دهن سوخته 

ولی حرفم اینه اگه مثل دخترای دیگه خودمو محروم نمی‌کردم ، الان حداقل حرص نمی‌خوردم