2777
2789

من دیشب جراحی انجام دادم الانم خیلیییی درد دارم به طوری که نمیتونم دهن و باز کنم و انگاری یه چیزی کنده شده یا شکسته طبیعیه؟؟؟؟

بله طبیعیه من تاده روزدردداشتم البته عفونت کرده بود

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله طبیعیه به مرور خوب میشی و تا یک هفته ده روز ممکنه عوارض داشته باشه

فک هم معمولا چند روزی حالت قفل داره یعنی کامل باز نمیشه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

یه احساس شکستگی نداشتی مثلا فکت صدا بخوره زمانی که میخوای دهنت و باز کنی؟

نه

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

پس شما هم تقریبا مثل من بودین؟

بله تازه مثل کسایی که اوریون میگیرن باد کرده بود با اینکه عفونت نداشت اصلا

من با نی سوپ و نوشیدنی اونم اروم میخوردم در این حد اوضام بد بود کوچکترین حرکتی نمیتونستم بدم فکمو اما هی بهتر شد و بعد از ده روز انگار نه انگار

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

من دندون عقل کشیدم آموکسی و مترونیدازول و ژلوفن تا ۳ روز مصرف کردم.سه روز اول سخت بود.

با آب نمک مرتب شستشو بده.اگه دردت تا ۳ روز از بین نرفت حتما برو دکتر.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است