2777
2789

پنج هفته و ۴ روزم 

مدام استرس دارم

همش روزارو می‌شمارم تموم شه

حالم از این اوضاع داره بهم میخوره

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیست کلا روحیاتمم بهم ریخته

طبیعیه... من ماه اول و دوم داشتم از استرس تلف میشدم. حتی نذر کردم روزه گرفتم به هفته اما نمی دونستم باردارم . همیشه احساس گناه میکنم . ماه آخرم سر یه شرایطی مردم و زنده شدم البته بلاتکلیفی وحشتناکی بود همیشه احساس گناه میکنم پسرم تو گفتار تاخیر داشت شاید ربطی نداشته باشه سه سالم بخاطر اون استرس داشتم نکنه بارداری این باعث بشه خدایی نکرده اوتیسم و.. بشه 

سعی کن نفس عمیق بکشی قرآن بخونی مدیتیشن کنی پیاده روی دورهمی فیلم ببین و... 

حتی بخواب 

هر کاری دوست داری بکن 

بهش عشق بده 

کارهای درمانی ای و غربالگری هم به ترتیب ماها بکن.هنوز اول راهی روز شماری چیه 

بخدا می فهمه تاثیر دارع

طبیعیه من بچه ندارم ولی تو اطرافیانم دیدم، نگران نباش، با تمرین درست میشی، با نفس عمیق کشیدن به همراه لبخند زدن، دستتو بزار روی شکمت و اگر اعتقاد داری مدام ذکر( الا بذکراله تطمعن القلوب ) بگو ، با تمرکز روی معنیش که میفرماید : با یاد خدا قلبها آرام می‌گیرد، وضو بگیر، شاد باش آهنگ شاد بزار، اگر بدونی استرس چه تاثیری روی بچه میزاره خودت روشتو تغییر میدی.

دست خودم نیست کلا روحیاتمم بهم ریخته

فقط یه راه داری

فراموش کنی بارداری و روال عادی زندگیت و بگذرونی

هر چی به بارداری بیشتر فکر کنی، سخت تر و دیر تر میگذره، سر خودت و گرم کن(تجربه شخصی♥️)