2777
2789
عنوان

خانوما این مرد چیه

245 بازدید | 16 پست

نماز میخونه و روزه هم میگیره جلو ماشینش قران اویزونه . ماهواره دوس نداره . از طرفی قلیون میکشه باشگاه بدنساری میره تیشرت میپوشع بازو رو بیرون میندازه. 

به حجاب منم در ابن حد کار داره ک فقط شالم از سرم نیوفته یا مثلا مانتو کراپی نپوشم . میگه ماهواره نداشته باشیم

این مرد چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو رو و بد دل

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خوبه فقط قلیون با بدنسازی نمیخونه.شاید عادت کرده.ماهواره هم شاید از سریال های بی سر و ته ترکی بدش میاد

خخخخخخخ

ولی آدمها تو رفتار شناخته میشن.

بعد هم میتونی بپرسی چرا با ماهواره مخالفی.شاید تم مذهبی خانوادگیش زیاده.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است

بهترین مرد .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ن والا اتفاقا تعجب میکنم در تناقضه مثلا قلیون کجا روزه کجا

قلیون در اسلاام نکوهش نشده ..اون مشروبها که نکوهش شده .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏