2821
2789
بیچاره شیطون همه ی تقصیرارو میندازیم گردنش شیطون گواش نزده آقا فرمون رو داده دست آلتش

به هر حال پشیمون بود و گریه کرد و بهم گفت و ازم خواست ببخشمش و با جون و دل جبران کرد...منم زمان برد که دوباره دوسش داشته باشم اما همونجا که گفت بهش فرصت جبران داذم و واقعا جبران کرد

یا رب نظر تو برنگردد...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=396342796]بیا بریم نمی‌دونم استاتر از چی عصبیه ب نظرم دوست نداشته یکی به یکی فرصت دوباره بد ...

آفرین منم نظر شما رو دارم 

حالا این خانم با صلاحدید خودش بخشیده 

ولی استاتر میگه اشتباه کردی  و تکرار می‌کنه و خودتو بدبخت کردی و شوهرت وقیحه و سست عنصره 

ب نظرم برای کسی که تصمیم گرفته و بخشیده این حرفا الان چکار می‌کنه باهاش 

بهتر نیست به نظر و تصمیم هم احترام بزاریم ؟!!

من یکی هم می‌گفت نبخشیدم بازم حمایت می‌کردم و دلگرمی میدادم بهش ، زور نمی‌کردم اشتباه کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه ولی دل اونقدر نازک هست اونم یک زن ممکنه یک کوچولو بلرزه و الا رابطه که با حرف هر کسی که از راه رس ...

ببین اون زمانی که شوهر این خانم یه زن دیگه رو در آغوش گرفته و بوسیده پایه های زندگیشون سست شده حالا چه من بگم چه نگم دل ایشون میلرزه گناه شوهر ایشون رو کردن من نندازید

.

دقیقا

به حرف یه عده که ادای روشن فکرهارو در میارن هیچ توجهی نکن ،اگه امروز با طرفت بهم بزنی فقط ۱بار زجر داری و بعد یه مدت کامل فراموشش میکنی ولی اگه ببخشیش روزی هزار بار زجر کشت میکنه

میگه یه نفر به پارتنرت نزدیک بشه چیکارش میکنی؟ت ساده ترین حالت ممکن با خون طرف تینت لب میزنم گرفتی د ...

چرا دستای نازنینمو آلوده کنم با خون 

پر قدرت به سمت آینده قدم برمیدارم و زندگی بهتر 

و همه اتفاقات بد رو در گذشته جامیزارم 

خودمو تقدیم مردی میکنم که لیاقتمو داشته باشه🥺

.

چرا دستای نازنینمو آلوده کنم با خون پر قدرت به سمت آینده قدم برمیدارم و زندگی بهتر و همه اتفاقات بد ...

نه کلا میدونی منظورم رو؟این رو برا کسی میگن که پسره عاشقته و خیانت کار نیست حالا ی دختره میخواد بیاد سمتش خودت دختره رو چیکار میکنی؟.....باقی داستان 

آره بابا کیون لق کسی که قدرت رو ندونست من خودم ۳سال قبل این اتفاق برام افتاد کلا طرفو فراموش کردم و تموم ،الانم ۳ساله یه نفر تو زندگیم هست با اینکه ایران نیست و کلا تو این ۳سال ۱بار از نزدیک دیدمش ولی یه تار موش رو به اون عنتر خیانت کار نمیدم

خوشبخت باشی عزیزم گرفتم حرفت رو

من کامل درکت میکنم میدونم الان چه حالی داری ،کلا طرف رو بزن ار همه جا بلاک کن یه مدت کوتاه حالت بده ولی بعدش میگی آخیش چه خوب کاری کردما.....فقط رو خودت کار کن و ترجیحا تا ۶ ماه تو هیچ رابطه هم نرو بعد ۶ ماه با یه جنتلمن وارد رابطه شو و هدف دارش کن

من کامل درکت میکنم میدونم الان چه حالی داری ،کلا طرف رو بزن ار همه جا بلاک کن یه مدت کوتاه حالت بده ...

ارتباطی نداریم 

معلومه که با یه جنتلمن وارد رابطه میشم و خودمو غرق دریای خوشبختی میکنم😘😀🌸♥️

.