2821
2789
زمان برد اما کاری کرد کلا فراموش کنم الانم خیلی خوبه و هوامو داره...رفتار خود طرف خیلی تاثیر داره تو ...

من ته دلم هیچوقت صاف نمیشه این که زن دیگه ای به من ترجیح داده شده

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ساله گذشته ؟!پشیمون نیستی ؟!و در حد چی بود!!

میدونی خود همسرم بهم گفت من نفهمیده بودم...خودش عذابوجدان گرف بهم گفت...در حد رابطه ولی نه کامل.‌‌ببخشید رابطه دهانی داشته طرف برای همسرم

یا رب نظر تو برنگردد...

اصلا نمیتونم کنار بیام کسی که یکبار اینکارو بکنه قطعا دوباره هم دست به این کار می‌زنه

حرف من دقیقا همینه فکر کن بهت خیانت بشه بعد آدمایی که خیانت کردن جانماز آب بکشن و مقدس پنداری کنن

.

میدونی خود همسرم بهم گفت من نفهمیده بودم...خودش عذابوجدان گرف بهم گفت...در حد رابطه ولی نه کامل.‌‌بب ...

مرسی که گفتی 

ببخشید اگه یادآوری شد برات 

و عزیزم همین خودش گفته بر عکس خیلی ها که خانم مچش رو میگیره این نشون میده پشیمون شده بوده و فکر میکنم لیاقت دادن فرصت دیگه رو داشته 

بهترین ها نصیبت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من رو خودم شناخت دارم نمیتونم ببخشم

درسته .منم اینجورم .بخشیدن هم اصول و قائده و قانون داره و...

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

درسته .منم اینجورم .بخشیدن هم اصول و قائده و قانون داره و...

حتی اگه لفظ بیام بخشیدم تو اون زندگی مثل زهرمار رفتار میکنم 

نوک انگشت کسی که بهم خیانت کنه بخوره بهم جیغی میکشم که عالم فرو بریزه

.

برای من اینه: نمیتونم ببخشم! چون مسئله اعتماده! برای من اعتماد از عشقم مهمتره. عشق ممکنه بیاد و بره اما اعتماد بره سخت بر میگرده(واسع منکه بر نمیگرده)

ولی فرصت میشه داد به چند شرط: اول طرف واقعا پشیمان باشه

دوم توضیح بده چرا 

سوم جبران کنه، اعتماد سازی و ...

چهارم ولی واقعا فراموشی سخته! ته دل آدم یه ترسی میاد که نکنه بازم، خودمو میگم، بقیه حتما با گذشت تر هستن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
مرسی که گفتی ببخشید اگه یادآوری شد برات و عزیزم همین خودش گفته بر عکس خیلی ها که خانم مچش رو میگیره ...

فدات بشم مشکلی نیست...اره منم دلم نیومد نبخشم چون خودش اومد برام تعریف کرد و خیلی ناراحت بود...گفت اون خانوم خیلی ظاهر محرک داشته و یه لحظه عقلش کار نکرده...لباس خیلی باز و س ک سی تنش بوده بیرون و همسرم متاسفانه لغزیده اما سریع پشیمون شده بود و اومد دنبالم خونه دوستم بودم و برام تعریف کرد که چیشده

یا رب نظر تو برنگردد...

فدات بشم مشکلی نیست...اره منم دلم نیومد نبخشم چون خودش اومد برام تعریف کرد و خیلی ناراحت بود...گفت ا ...

اوه فقط یک بار!!!

عزیزم شوهرت دوستت داره واقعا 

خدارو شکر واقعا 

مواظب زندگیت باش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.