2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پشت و رو کردن به همخواب دلیل بر چیزی نیستا چون خیلیا هر وری بدنشون راحت باشه می‌خوابند

نه این میرفتم کنارش میترسیدم یه مدت خیلی می‌ترسوند منو میگفت برو کنار بگیر بخواب 

میگفتم میشه دستمو بگیری از حرفات ترسیدم میگفت نه برو بخواب نترس😐😂😂😂🤦‍♀منم تا صبح گریه میکردم 

عزیزم خودتو بگم دست نیافتنی تر کن

کلا از دستش درومدم الان امروز اومده بود سر کوچمون نگام کرد و‌رفت😂😂😂جدا شدم 

بابا میگفت جن رفته تو‌جلدت جن گذفتت انقدر جدی میگفت حرف میزد من خیلی میترسیدم بعد لذت می‌برد از ترسم میگفت برو اونور بخوا و نترس و میخوابید😐😐😐😐

بعدا دکتر گفت اختلال خودشیفتگی داره 

کلا از دستش درومدم الان امروز اومده بود سر کوچمون نگام کرد و‌رفت😂😂😂جدا شدم بابا میگفت جن رفته تو‌ ...

ااا منم جدا شدم اون کلا تو باغ نبود نمیدونم شایدم بود ۱۱سال عمرم هدر رفت باهاش تو بچه، داری؟