2777
2789

انقد که فکر و خیال دارم و همش نکران اینده ام و نشخوار فکری امونمو بریده😕😕😕واقعا دلم میخواد مغزمو از تو جمجمه ام دربیارم 

ارزووووم اینه مث این خانومای بیخیال و شاد باشم 

خدایی اگه  کسی خونسرد و بیخیاله و اهل جوش و غصه نیست رازشو به منم بگهههه

منم مثل تو ام تقریبا باید بری روانشناس و روانپزشک هردو

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام تقریبا باید بری روانشناس و روانپزشک هردو

روانپزشک رفتم قرص داد یکم بهتر شدم ولییی چون داشتم چاق میشدم و حافظمو داشت نابود میکرد گذاشتمشون کنار 

چجوری بعضیا ذاتی سرخوش و بیخیالن

روانپزشک رفتم قرص داد یکم بهتر شدم ولییی چون داشتم چاق میشدم و حافظمو داشت نابود میکرد گذاشتمشون کنا ...

تنها راهکار اینه مشغول حال بشی! نفس عمیق بکش وقتی فکر برات میاد و چند لحظه فقط به حواس پنج گانه ات بچسب، چی میبینی چه شکلی هست چی میشنوی راجب چیه؟ حسن درباره اش چیه، قرآن بخون و تراپی برو 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

تقصیر شوهر عنمه افسردم کرده پیرم کرده تو ۲۴ سالگی

خب عزیزم دوتایی برید تراپیست و مشکل زندگیتون حل کنید انسان باید دنبال خوشبختی باشه

اول دکتر

بعد خودم یه کارایی انجام میدم: (باید تمرین کنی!)

فک کن یه مسافری تو تاکسی نشستی و تاکسی تو یه خیابون بدون ترافیک داره میره. تو به بیرون نگاه میکنی اما از مغازه ها فقط اسمشونو میبینی اما جزئیات ویترین و ... رو نمیبینی! فکرا اینجوری باشن برات. تو فقط نگاه میکنی با اسم مغازه ها! مقصد اونجا نیست که پیاده شی و بری توشون! پیاده شدن دقیقا فکراییه که ر شون صبر میکنی و ادامه دار میشه وتو ذهنت میمونه. مثلا: مادرشوهرم یه تیکه بهم انداخت و مننتونستم جوابشو بدم. اومدم خونه ، یادم اومد، اون موقع فقط من سوار تاکسیم که داره میره، اما وقتی من پیاده میشم که همون وقته که روی فکره وامیسته تو فکرم میگم باید اینجوری جوابشو میدادم و اون جی میگفت.  واکنشش چی بود و ... یهو میبینم مثه یه سریال ادامه دار شد و ...

درکنار این راه پاکسازی هواوپونوپونو انجام میدم

یا مینویسم فکرامو بعد میبینم از چه نوعی هستن، راهش فرق داره، مثلا ترسه، خشمه، چیه، باتوجه بهش راهکار پیدا میکنم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!