2777
2789
عنوان

این هفته واقعا خراب کردم

121 بازدید | 13 پست

امسال معلم شدم

واقعیتش قبل از این آدم فعالی نبودم

کلی جلوی دانش آموزها سوتی دادم

مثلا یه جا حدود ده نفر از کلاس هشتمیا نشسته بودن ، من باید از بینشون رد میشدم و چون جا نبود باید پاهاشون رو جمع میکردن و...اینجا عین خجالتیا رد شدم و گفتم ببخشید 😑 (در صورتی که دیدم مدیر و معلم های دیگه چقدر با ابهتن)

با دو سه نفر از یازدهمی ها که شیفت بعد از ظهر بودن رفتیم جایی و کلی حرف زدیم، از بس سرزبون داشتن انگار من دانش آموز بودم و اونا معلم ... من در کل فراموش کردم که معلمم ، یهو بین حرفاشون که میگفتن خانم  خانم جا میخوردم و تازه یادم میفتاد چه خبره و من کیَم🤭 دوست داشتم بهشون بگم بهم خانم نگید و اسمم رو بگین😂 اما خب نمیشه . بهشون گفتم سال اولمه و باید توی کارها کمکم کنید😂😂😂

مطمئنم تبدیل به دلقک این مدرسه میشم🤦🏻‍♀️از بس گیجم و اعتماد به نفسم پایینه، نمیدونم چرا توی همچین محیط ها و موقعیت‌هایی لال میشم.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تبدیل به معلم موردعلاقشون میشی که همیشه یادشون میمونه

والا بقیه نظر دیگه ای دارن💔

نههههه من درسته مدرسم تموم شده ولی همیشه عااااشق اینجور معلما بودم الکی چصی نمیاین خودتونید🥲😂 من مراقب امتحان سال پیشم شبیه شما بود بعد اینجوری بود که کنارش نشسته بودم هی هرکاری میکرد بر میگشت بهم می‌گفت ببخشید ببخشید ولی قشنگ بود من دوسش داشتم بعد اونم کلی دنبالش گشتم پیداش نکردم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

کیا؟ والا ما همیشه با اینجور معلما صمیمی میشدیم هیچوقت پشتش بد نمیگفتیم کلا خیلی خوب بودن اینا

موافقم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

نههههه من درسته مدرسم تموم شده ولی همیشه عااااشق اینجور معلما بودم الکی چصی نمیاین خودتونید🥲😂 من م ...

خدا کنه دخترهای پررو و بی ادبی نباشن و عین شما فکر کنن

خدا کنه دخترهای پررو و بی ادبی نباشن و عین شما فکر کنن

همون موقع حرف زدن میفهمیدین پروعن یا نه از  حرف زدنشون اینا ولی معمولا دیگه تو دبیرستان کسی زیاد پرو بازی در نمیاره یا لاقل کلاس ما اینجوری بود که با معلم های جوونی مثل شما بیشتر رفاقت میکردیم تا دعوا و مسخره اینا ما یه معلم زبان داشتیم مجرد بود هنوز که هنوز رفیق هستیم هیچچچ حتی بعضی وقتا مثلا دورهمی اینا هم میریم باهاش

همون موقع حرف زدن میفهمیدین پروعن یا نه از حرف زدنشون اینا ولی معمولا دیگه تو دبیرستان کسی زیاد پرو ...

نه، این چند نفر دخترهای خوبی بودن، ولی خب نمیدونم جلوی من داشتن نقش بازی میکردن یا خودِ واقغیشون بودن، ممکنه پشت سرم بین خودشون حرف بزنن چون زمانی که دبیرستانی بودم بعضی از همکلاسیام همچین اخلاقی داشتن

نه، این چند نفر دخترهای خوبی بودن، ولی خب نمیدونم جلوی من داشتن نقش بازی میکردن یا خودِ واقغیشون بود ...

معمولا حال کنن با معلم نمیزنن مخصوصا اگه بدی نبینن تازه نداشتین بدی که 

اصلا حرف هم بزنن شما از الان باید یاد بگیرین که نباید همیشه دنبال نگرانی این باشی که از چند صد دانش آموز نکنه پشتتون حرف بزنن و... البته عذر میخوام از من بزرگترین قصد نصیحت اینا ندارم ولی خب الان هم نشه بعدا شاید یجایی بشه که یکی حرف بزنه و شما بخواین براش ناراحت باشین خیلی بیشتر درگیزش میشین ولی میگم در کل مهربون باشین اینا فقط حرفای خوب میزنن که وای مثلا خانم فلانی چقدر خوبه به به فلان زنگ با اون کلاس داریم و.... یا حتی بخاطرتون درس هم میخونن😂 من سال یازدهم تنها دلیلی که زمین رو خوندم بخاطر معلممون بود ببینید در این حد خوبه که اون روز بیرون دیده یجوری ذوق کردیم انگاری رفیقمونو دیدیم و کلا خیلی خاکیه تو شهزمون هم معروفه 

حتی اگه خوب باشین غیر شغل معلمی کارای دیگه هم میدن بهتون مثلا به این معلم ما مشاوره دوتا مدرسه رو اجباری داده بودن یاپول اضافی میدادن که مدرسه های غیر انتفاعی بره چون همه عاشقش بودن