2777
2789
عنوان

به نظر شما میشه لباس زیر رو توی لباسشویی شست

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطر عفونت داره ولی خب نجاست برطرف میکنه

پارسال از مسافرت برگشتم حواسم نبود قاطی چند تیکه از لباسای خودم لباس زیرمو انداختم تو لباسشویی

خیلی تمیز شده بودا

اما دوبار که پوشیدمش پایین تنه م به خارش میفتاد انداختمش دور، چندبارم تو وان جوش شیرین و ضدعفونی نشستم تا خوب شدم

شما بودین یعنی نمینداختین؟

خب ببین ما دکتر های زنان درجه یکی رفتیم گفتن دستی و با مایع بشورید بهتره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

پارسال از مسافرت برگشتم حواسم نبود قاطی چند تیکه از لباسای خودم لباس زیرمو انداختم تو لباسشوییخیلی ت ...

خوب شاید مال دستشویی هایی بوده که رفتین تو مسافرت

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
پارسال از مسافرت برگشتم حواسم نبود قاطی چند تیکه از لباسای خودم لباس زیرمو انداختم تو لباسشوییخیلی ت ...

دیدییی

اون مایع تو لباس میمونه و کامل ابکشی نمیشه

مایع دستشویی بهتره تا لباسشویی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خوب شاید مال دستشویی هایی بوده که رفتین تو مسافرت

نه بابا جایی مهمون بودم خیلیم تمیز بود

مسافرتم همیشه میرم این مدلی نشدم

اما تا همون یکبار لباس زیرمو تو لباسشویی انداختم درجا واسه م مشکل پیش اومد 

دیدیییاون مایع تو لباس میمونه و کامل ابکشی نمیشهمایع دستشویی بهتره تا لباسشویی

من همیشه با پودر صابون و آب داغ تو لگن میشورمشون

هر روز لباس زیر میشورم طوری که ۱ جین لباس زیر میخرم ۶ ماه بعد همشون پوسیده ن میندازم دور از نو میخرم😂😂