2777
2789
عنوان

تو سن نوجوانی دارم طلاق می‌گیرم💔

398 بازدید | 19 پست

کاش تصمیم درست این نبود که طلاق بگیریم

خیلی دوست داشتم ادامه بدیم 

با تو همه اولین هامو تجربه کردم 

خیلی دوست داشتم زندگیمون عادی بود 

دوست داشتم باهات خانواده تشکیل بدم 

دوست داشتم ازت بچه داشته باشم شکل تو چشماش به تو بره 

ولی تو نابودم کردی هیچ جوره راهی نذاشتی بمونه برامون بمونه 

اینم میگذره میشی یادش بخیر 

هر دفعه که خیانت کردی باز امید داشتم درست بشی

زندگیمو خراب کردی

برام م دعا کنید خواهش میکنم 

حالم خوب نیس برام صلوات بفرستین همه چی مشخص بشه و حقیقت انکار نشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

چن سالته 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

چن سالته

۱۸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیکه آهنگ بود میگفت میدونم تصمیم درست و گرفتی ولی تصمیم درست این نبود کاشکی..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
عقدی یا عروسی کردی

ازدواج

امیدوارم هر چی خیر و صلاح هست،ولی عزیزم توی همین سن سعی کن خودت رو نجات بدی بذار اولویت خودت باشی و برای کسی دلسوزی نکنی و بی رحم باش ولی مهربونی خودت رو هم درکنارش به موقع و برای آدم درست داشته باش

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اگه حقیقتم انکار بشه، حس و حال خودت مثه سابق میشه؟ اعتماد برمی گرده؟ فک کن راحت تصمیم بگیرین!

ن میگم بقیه باور کنن مدارکم ثابت کنه

ای بابا، امان از همین بقیه. انشاالله که ختم به خیر شه

اره دعا کنید برام

منم تو ۱۸ طلاق گرفتم ناراحت نباش درست میشه

چیکار کردی بعدس