2777
2789
عنوان

رفته بودم پیش پیشگو

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
وا شما شنیدی؟ ینی سرکتابم باز کنن بازم پای اجنه وا میشه؟

سرکتابم همینه میگ مشکل زندگیت چیه کی مریض شدی چجوری مریض شدی تهشم میگ طلسم داری دعا نوشتن ان تومن بد باطل کنم گره کار باز میشه واس ضعف بدنیتم دو کیلو عسل بگیر ی کیلوشو بد ب من ی کیلو هم خودت بخور خوب میشی 

سرکتابم همینه میگ مشکل زندگیت چیه کی مریض شدی چجوری مریض شدی تهشم میگ طلسم داری دعا نوشتن ان تومن بد ...

خب ینی هیچی به هیچی؟ مشکل طرف حل نمیشه؟

عجیبه بعضیا میگن جواب کرفتن . من حس میکنم تلقینه 

ولی خب شنیدم بعضیا پای از ما بهترون باز شده ب زندگیشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکتابم همینه میگ مشکل زندگیت چیه کی مریض شدی چجوری مریض شدی تهشم میگ طلسم داری دعا نوشتن ان تومن بد ...

وای آره بخدا گفت پا درد کمر درد داری گفتم ن   هزار تا چیز دیگه اصلا من نداشتم گفتم فقط قرص اعصاب میخورم گفت آره دیدم 

قبول دارم همش دروغه،یکبار کنجکاو بودم آنلاین پیام دادم به یکی به‌خاطر سرگرمی ولی واقعا مو با مو همه چیز رو گفت در صورتی که اعتقاد ندارم😐حتی جای بعدی که من و نامزدم همدیگه رو می‌بینیم اسم پارک رو گفت بهم،و گفت که فردا باهات آشتی میکنه همین الانم میخواد پیام بده ولی دلش یکم پره نگران نباش و دقیقا فرداش پیام داد و کلی قرین صدقه ام رفت رفت گفت میخواستم دیروز بهت پیام بدم ولی گفتم بذار کامل وقتی از دلم درومد پیام بدم🫤

زر نزن داری کلاهبرداری میکنه میخای جذب کنی مردم گولشو نخورید

یکبار دیگه اینطوری حرف بزنی نی نی یار رو تگ میکنم،بالا مگه نگفتم اعتقادی ندارم فقط برای سرگرمی کنجکاو شدم انجام دادم؟شماره نوشتم یا اسمی از طرف من حتی همون موقع شماره رو پاک کردم!به تاریخ عضویتتون میخوره سنتون زیر ۲۰ نباشه ولی صد درصد حرفاتون و طرز گفتارتون مناسب یه آدم متشخص نیست

زر نزن داری کلاهبرداری میکنه میخای جذب کنی مردم گولشو نخورید

نباید جواب شما رو هم میدادم ولی نگاهی به تاپیک های من بندازین ببینید آیا راجب این چیزا حرف زدم یا نه اولین باره این مسئله رو بازگو کردم و همون اولم گفتم اعتقادی ندارم،و تاپیک شما هم نبود عزیز 

که زودی از کوره در رفتین حتی اگر من خطایی هم کرده بودم،با شما طرف نبودم با استارتر طرف بودم 

نباید جواب شما رو هم میدادم ولی نگاهی به تاپیک های من بندازین ببینید آیا راجب این چیزا حرف زدم یا نه ...

ناراحت نشو اینجا خیای ها از این روش کلاهبرداری کردم از خود من ده بار شماره کلاهبرداری دادن البته من انجام ندم یکبار تماس گرفتم فهمیدم کلاه بردا

ناراحت نشو اینجا خیای ها از این روش کلاهبرداری کردم از خود من ده بار شماره کلاهبرداری دادن البته من ...

درسته عزیزم ولی بهتر بود با لحن بهتری بگی،من خودمم اعتقادی ندارم محض کنجکاوی انجام دادم و بعدش هم خیلی پشیمون شدم شماره رو بلاک و پاک کردم ترسیدم