2777
2789
عنوان

استخر

139 بازدید | 15 پست

سلام خانمها ی کراپ شلوارک براتون عکسش میفرستم خوبه برم استخر بپوشم آخه بدم سیاهه پشت پاهام هم خیلی ترک داره مشخصه واسه همون خیلی خجالت میکشم همه دوستام سفید لاغری منن خیلی شککم بزرگه نمیتونم مائو بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزارن عزیزم فقط مایو باید بپوشی

نگرشتو نسبت به خودت عوض کن خیلیا میان تو استخر سنشون بالا تمام اندام هاشون افتاده هست اما با اعتماد به نفس بالا همه اینا جزئی از زیبایی شماست خودتو بپذیر و دوست داشته باش

[QUOTE=396337128]نمیزارن عزیزم فقط مایو باید بپوشی نگرشتو نسبت به خودت عوض کن خیلیا میان تو استخر سنشون بالا تمام ان ...[/QUOTEخوب عزیزم پیش همه‌ی دوستام ک خیلی خیلی سفید هستن و اینکه لاغری اصلا شکم ندارم من هم سیاه‌ها هم خیلی شکمم بزرگه مائو بپوشم انگار حامله ام وافعا خجالت میکشم

مایو پوشبده در حد همین هست 

مایو اسلامی هم که کاملا پوشیده است 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

[QUOTE=396337128]نمیزارن عزیزم فقط مایو باید بپوشی نگرشتو نسبت به خودت عوض کن خیلیا میان تو استخر سن ...

فدا سرت یه مدت بری استخر خوش فرم میشی قرار نیست همه یه مدل باشن تفاوت شما هست که شمارو خاص میکنه خیلیا میرن سولار رنگ پوستشون یکم تیره شه شکم هم با رژیم قابل حل شدنه 

فدا سرت یه مدت بری استخر خوش فرم میشی قرار نیست همه یه مدل باشن تفاوت شما هست که شمارو خاص میکنه خیل ...

ممیدونم والا مثلا شما تا حالا استخر رفتی میشه زنانه ک با لبتس زیر بیان ؟؟یا نه حتما باید مایو باشه؟؟

ممیدونم والا مثلا شما تا حالا استخر رفتی میشه زنانه ک با لبتس زیر بیان ؟؟یا نه حتما باید مایو باشه؟؟

نه من فقط دیدم مایو تنشونه

حتی یبار یکی از دوستام مایو نازک پوشیدت بود یکی از مربیا بهش گیر داد

یه سری مایوهم هست مایو دوتیکه تقریباً مثل لباس زیر هست اوناهم میشه پوشید