2777
2789

واقعا آشوبم 

این اولین رابطم نیس

من خودم بخدا یکی یه قدم برام بیاد براش هزار قدم جلو میرم

قلبم یه جوری فشرده شد دردمیگیره 

نمیدونم چی بگم

رفته برام یه چیز ۵۰۰ تومنی گرفته برا تولدم بدون هیچ کیک و گلی هیچی اصلا😐

یه کافه رفتیم 

بعد اومدم میگم میخواستم لاقل گل بگیری گفت من هرکاری کتم یه گل نگیرم باز همین حرفو میزنی

انگار مثلا چیکار کرده😐

قبلا بارها گفتم گل بخر یه شاخه گل 

وای خدا

من میدونم دوسم داره واقعا حتی خانوادش هم میدونه قراره عقد کنیم

ولی چیکار کنم با این کارش

چی بگم اخه

درک نمیکنه چی میگم اصلا

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکامو بخون احتمالا ایندت مث من میشه

اوایل خیلی کادو اینا میگرفت الان الکی میگه پول ندارم درصورتیکه داره . فقط یع کیک برام خرید هزارتومنم کادو یا پول نداد 

مرد خسیس خیلی چندشته پیرت میکنه

دوست نداره اگه داشت به یه خواسته پیش پا افتاده ات حتی یبار توجه می‌کرد و‌یه شاخه گل می‌گیرفت

نمشه گفت دوست نداره واقعا بعضیا به دید خودشون اینکارا خیلی لوث و عبث میاد درحالی که برای خانم خیلی مهمه 

مثلا همسرمن تو زندگی واقعا اثبات کرده عاشقمه هرچیزی بخوام هرجوری بشه تهیه میکنه ولی از این رمانتیک بازیا بلد نیست یا بگمم انگار نمیتونه انجام بده 

مثلا من دوست دارم تولدمو استوری کنه ولی میگه چه اهمیتی داره به بقیه مگه باید بگم.من حضوری تبریک میگم یا به گل خرید اعتقادی نداره ولی مثلا برام طلا میخره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

از همه جهت برآوردش کن ..گل نگرفتن خیلی نکته مهمی نیس .کافه رفتید کادو هم داده خب این از نظر من منطقی هست تا رمانتیک .ببین خودت چجوری میبینی بقیه چیزاشو 

رستوران میرید خوب خرج می‌کنه ؟ کادوش چی بود 

استارتر شما باید ببینی تو باقی موارد چطوره به خواسته ات احترام میذاره برات وقت میذاره و....شاید کلا اهل رمانتیک بازی نیست 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
از همه جهت برآوردش کن ..گل نگرفتن خیلی نکته مهمی نیس .کافه رفتید کادو هم داده خب این از نظر من منطقی ...

گفنم ک در حد ۵۰۰تومن

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

استارتر شما باید ببینی تو باقی موارد چطوره به خواسته ات احترام میذاره برات وقت میذاره و....شاید کلا ...

اره بقیه چیزا خوبه

جز خرج کردن

خب کادو خریده ارزش مادی مهم نیست مهم اینه به یادت بودهمنم گل دوست ندارم از زمان دوستی با همسرم شاید ...

چرا ارزش مادی مهم نباشه