2777
2789

مثال بزن خب

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال بزن خب

مثلا همش ایراد میگیره

میگه این چرا اینجوریه اون چرا اینجوریه

چرا بچه این کارو کرد

برو فلان چیز و بیار فلان کارو بکن

یه اتفاق کوچیک میفته حتی تو جمع میگه چرااا اینجوری شد

وقتی جواب نمیدم بیشتر میکنه

وقتیم جواب میدم بدتر میکنه فایده نداره

مثلا همش ایراد میگیرهمیگه این چرا اینجوریه اون چرا اینجوریهچرا بچه این کارو کردبرو فلان چیز و بیار ف ...

این جور ادما رو فقط باید ببری مشاوره 

هیییچ جوره با حرف خودت درست نمیشه

زندگیت میشه میدون جنگ

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!